fbpx

Poliția a confiscat peste 1100 mc de material lemnos de la o firmă din Cluj-Napoca

Poliția a confiscat peste 1100 mc de material lemnos de la o firmă din Cluj-Napoca. Aceasta ar fi expediat un număr de 57 avize de însoțire secundare din alte locații decât cele corespunzătoare provenienței legale a buștenilor.

”În urma controlului de specialitate, au fost constatate nereguli ale activitații desfășurate de către un operator economic din muncipiul Cluj-Napoca.

În perioada 27.11.2019-25.05.2020, acesta ar fi expediat un număr de 57 avize de însoțire secundare, cu un volum de 1125,74 mc – lemn rotund (pin, plop și mesteacăn), din alte locații decât cele corespunzătoare provenienței legale, fără ca societatea comercială să dețină puncte de lucru sau depozite temporare în locurile din care au fost încărcate/emise avizele sus-amintite.

Agentul economic a fost sancționat cu amendă de 3000 lei, conform Legii 171/2010, iar cantitatea de 1125,74 mc de material lemnos a fost confiscată valoric.

Polițiștii clujeni vor continua și în perioada următoare acțiunile pentru protejarea fondului forestier.”, a transmis IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina