fbpx

Plângerea Annei Horvath împotriva controlului judiciar s-a judecat direct la Curtea de Apel. Vezi motivul

Plângerea viceprimarului Anna Horvath împotriva controlului judiciar s-a judecat direct la Curtea de Apel Cluj și nu la Tribunal, unde se judecă în mod normal astfel de cereri.

Un judecător de drepturi și libertăți de la Curtea de Apel Cluj a judecat în 12 decembrie plângerea viceprimarului Anna Horvath, membră UDMR, împotriva măsurii controlului judiciar, prelungită recent de DNA Cluj, măsură ce o ține departe de primărie. Plângerea a fost respinsă.

”Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpata Horvath Anna împotriva ordonanţei procurorului din 07.12.2016, dată în dosarul nr.73/P/2016 al D.N.A. – Serviciul Teritorial Cluj. Obligă pe inculpata să plătească statului suma de 250 lei cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi 12.12.2016.”, se arată în minuta încheierii.

Dar ce a atras competența Curții de Apel Cluj? Puțini știu că Anna Horvath este avocat, membru în Baroul Harghita. Aceasta a lucrat timp de un an, în perioda 2009-2010, la cabinetele de avocatură asociate Szabo, Bartalis, Szabo din Miercurea Ciuc.  După aceea, a devenit director regional la Agenția Regională pentru Protecția Mediului, iar din 2011 este secretar general adjunct al UDMR, potrivit CV-ului.

Anna Horvath a absolvit în 2005 Facultatea de Drept UBB Cluj, ca a doua facultate, prima fiind cea de economie în 1996.

Prin urmare, dacă va fi trimisă în judecată, Anna Horvath va fi judecată în primă instanță la Curtea de Apel Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina