Petiție pentru susținerea polițistului cercetat disciplinar după ce l-a amendat pe un primar, nașul șefului său

O petiție lansată pentru susținerea unui polițist cercetat disciplinar după ce l-a amendat în trafic pe un primar care e nașul șefului IPJ Mehedinți a adunat peste 1600 de semnături în mai puțin de o zi.

”Robert Popa este un polițist din Mehedinti care urmează să fie sancționat disciplinar de către finul nașului sancționat contravențional. Cu alte cuvinte, cel care acum conduce Inspectoratul de Poliție Mehedinți este finul primarului care a fost sancționat de polițistul Robert Popa.

Pentru a se răzbuna, șeful IPJ Mehedinți s-a sesizat din oficiu, exact la câteva zile de la momentul în care nașul său a fost sancționat, și sub pretextul unui prejudiciu de imagine adus instituției, îl cercetează pe Robert Popa pentru o postare în care acesta prezenta o situație reală în care șeful Poliției Strehaia, după ce a candidat singur la concurs și a luat nota 5, a fost mutat pe funcție de conducere, fără concurs.

Nu trebuie să îl cunoști personal pe polițistul Robert Popa pentru a realiza că suntem în fața unui caz de hărțuire și abuz, doar pentru că polițistul a sancționat un primar, care din greșeală este nașul ofițerului care conduce IPJ Mehedinți.

Semnează petiția și cere sistarea cercetării disciplinare față de Robert Popa și încetarea în regim de urgență a ofițerului care conduce, fără concurs, IPJ Mehedinți.”, se arată în petiția ce poate fi semnată aici.

Pe pagina de Facebook Polițiștii au umor se arată că nu este prima dată când polițistul Popa nu se lasă intimidat.

”V-ați întreba cine sunt cei din fotografii (cele de sus – n.red) și ce legătură există între ei. Păi, cel tinerel este Robert Popa, îl știți, colegul meu polițist rutier, care în 2021 a fost ultragiat, iar suma de 5.000 lei obținută a donat-o unei fetițe bolnave de autism. Tot el, în 2021, a fost căutat la sediul poliției de către un patron pe care îl amendase, fiind amenințat de către acesta din urmă cu moartea. Patronul, ați ghicit, își făcea concediile cu șeful Poliției din Strehaia. A venit Corpul de Control, a mimat un control și….atât. Dosarul penal are pusă sare, se coace. În 2022, Robert a refuzat de două ori mita oferită de către diverși conducători auto. Ambii au fost condamnați.

Ofițerul de poliție din fotografie este actualul împuternicit inspector șef al IPJ Mehedinți, domnul comisar șef de poliție Tunaru Lucian Gheorghe. În fotografia în care apare domnul în costum este primarul comunei Ponoarele, domnul Pătrașcu Georgică, nașul domnului împuternicit inspector șef. Nu ar fi cine știe ce dacă…. Da, ați ghicit, dacă Robert închidea ochii atunci când l-a oprit în trafic pe domnul primar, nașul domnului inspector șef. Domnul primar nu purta centura de siguranță și vorbea la telefonul mobil. Doar că Robert, așa cum îl știu, nu a închis ochii și și-a făcut datoria. A pornit camera de pe corp, s-a prezentat, iar mai apoi a venit celebra:

“-Tu știi cine sunt eu? Sunt “moșul” (nașul) lui…”

Și avea și de ce să sune domnul primar, urma să rămână pieton. Tocmai de aceea a fost “sfătuit” prietenește, ca de la fin la naș să conteste în instanță sancțiunea până îl vor pune cu botul pe labe pe Robert.

Și de aici au început să i se tragă toate lui Robert. Imediat nașul l-a sunat pe finu’ și mizeriile au început să se pună în mișcare. I-au construit o închipuită cercetare disciplinară colegului meu pentru că a îndrăznit să fie vertical și să aplice legea, fără să țină cont de nașu’ și finu’.”

Comments

comentarii

Cel mai mare youtuber din lume, Mr.Beast, a filmat la Salina Turda.... Citește mai mult
Cea de-a treia zi de distracție și muzică pentru participanții la Electric Castle. La fel ca în celelalte două zile de festival, vineri, artiştii vor fi pregătiți să facă un mare show.... Citește mai mult

Lasă un răspuns