Acasă » EXECUTIV-LEGISLATIV » O senatoare susține că Guvernul se pregătește să dea OUG de adoptare a Codului Administrativ

O senatoare susține că Guvernul se pregătește să dea OUG de adoptare a Codului Administrativ

Senatoarea USR Florina Presadă susține că Guvernul se pregătește să dea OUG de adoptare a Codului Administrativ, deoarece grupul de WhatsApp ar parlamentarilor din Comisia pentru cod a fost desființat.

”PSD rămâne partidul baronilor locali. Nu au înțeles nimic din votul românilor de duminică. După ce i-a omorât Justiția, acum încearcă cu Administrația.

În acest moment, Codul Administrativ este la Ministerul Justiției, cu toate avizele luate, gata de a fi adoptat prin OUG. Dacă nu azi, pe lista suplimentară a ordinii de zi a ședinței de guvern, atunci data viitoare. E o chestiune de timp.

Cu Paul Stănescu nr. 2 în partid, baronii locali PSD vor să își lase un cadou înainte de ieșirea de la guvernare, oricum s-ar întâmpla acest lucru. Nu le pasă de ceea ce vor lăsa în urma lor. După mine, pârjolul – acesta este PSD! Ei au nevoie de pensii speciale pentru aleșii locali, să relaxeze incompatibilitățile pentru primari, să ia decizii de patrimoniu cu majorități de 50% +1, să numească politic, de sus, prefecții și șefii de deconcentrate, să organizeze concursuri pentru funcții publice despre care știu doar ei. PSD vrea doar să populeze administrația publică cu oameni obedienți ca să poată prăda liniștiți resursele publice.

Acum jumătate de oră, grupul de comunicare al Comisiei de Cod Administrativ a fost desființat.”, a scris Florina Presadă pe Facebook.

Potrivit G4Media.ro, era un grup de WhatsApp, pe care comunicau parlamentarii membri în Comisia pentru Codul administrativ, iar desființarea lui înseamnă că proiectul nu se va mai întoarce în procedură parlamentară.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina