fbpx

O nouă stenogramă Andrew Tate – victimă: ”Nu ești proastă și probabil ghicești cum fac atâția bani”

O stenogramă făcută publică recent, cu o conversație purtată de Andrew Tate și o tânără persoană vătămată în dosar, arată că milionarul influencer folosea femeile la diverse operațiuni ilegale.

Victimele fraților Tate le-au povestit procurorilor că atunci când au ajuns prima dată în vila suspecților au fost întâmpinate de paznici înarmați. Rolul lor era să pună presiune pe femei, în așa fel încât ele să nu ia nicio pauză de la munca pe care o făceau pe site-urile de adulți.

Potrivit Digi24.ro, procurorii au obținut interceptări în care Andrew Tate povestește cum a încălcat legea și cum s-a folosit de femei.

Andrew Tate: Nu ești proastă și probabil ghicești cum fac atâția bani. Trebuie să ascund ce fac în realitate.

Victimă: Web cam?

Andrew Tate: De multă vreme am făcut asta cu o echipă de fete care lucrau la videochat. Compania era falsă, dar așa îmi spălam banii murdari. Unele dintre fetele care au lucrat pentru mine (…) le-am folosit să facă și alte lucruri. Să mute banii sau lucruri ilegale, documente etc. Nu voi face asta niciodată cu tine.

Umilirea victimelor nu se oprea aici. Anchetatorii au obținut declarații șocante din partea femeilor care ar fi fost racolate de frații Tate. Ele au povestit că erau obligate să își facă tatuaje cu mesajul ,,owned by Tate”, adică proprietatea lui Tate.

Gabriela Groza – psiholog criminalist: Traficanții de persoane sunt oameni care au trăsături psihopate mai accentuate. Nu simt remușcare, nu simt regret, fie blamează victimele, le desconsideră, fie plasează responsabilitatea în altă parte.

 

Comments

comentarii

O femeie angajată în Armată a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzată că şi-a bătut crunt fetiţa în vârstă de doar două luni.... Citește mai mult

Lasă un răspuns