fbpx

O mare casă de avocatură din Cluj recrutează avocați definitivi. Vezi pe ce domenii de practică!

Societatea de avocatură Iordăchescu și Asociații din Cluj-Napoca, una din cele mai mari din România, caută avocați cu minim 5 ani vechime în profesie cu aplecare spre achizițiile publice, contenciosul administrativ, drept societar sau insolvență.

”Recrutăm avocați definitivi cu experiență relevantă în domeniul achizițiilor publice, al contenciosului administrativ, al dreptului societar și cel al insolvenței pentru sediul societății din Cluj-Napoca!

Așadar, dacă doriți să vă alăturați uneia dintre cele mai mari case de avocatură din România și considerați că pregătirea profesională, ambiția și entuziasmul vă pot conduce spre succes în cariera de avocat, vă rugăm să ne transmiteți o scrisoare de intenție și CV-ul pe adresa office@iordachescu-law.ro.

Anunțul se adresează avocaților definitivi cu cel mult 5 ani de vechime în profesie (cel mult 3 ani de la definitivat). De asemenea, candidații trebuie să dețină permis de conducere auto, categoria B.

Termenul limită pentru transmiterea CV-urilor, însoțite de scrisorile de intenție, este data de 22.04.2023.

După acest moment, se vor stabili de comun acord cu candidații selectați datele pentru susținerea interviurilor.”, a transmis SCA Iordăchescu și Asociații.

Comments

comentarii

Un bărbat de 34 de ani a fost căutat de polițiști după ce a dispărut de acasă în data de 22 mai. Acesta a fost găsit mort în comuna Chinteni.... Citește mai mult
Programul „Fugi în curtea școlii” a revenit în Cluj-Napoca. Săptămâna aceasta copiii sunt invitaţi în curțile Școlii gimnaziale ,,Constantin Brâncuși" și Liceului de Informatică ,,Tiberiu Popoviciu" pentru a participa la activități sportive.... Citește mai mult

Lasă un răspuns