clujust.ro

O judecătoare de la CA Cluj, care a intra în dosare penale grele, se pensionează în floarea vârstei

Judecătoarea Claudia Ilieș de la secția penală a Curții de Apel Cluj deschide lista pensionărilor aprobată astăzi în CSM. Ilieș a fost ani buni purtător de cuvânt al instanței și a intrat în dosare grele, precum cel al președintelui Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, sau cel al președintelui CJ Vrancea, Marian Oprișan.

Ilieș a fost numită judecător prin decret în 1996 și are vârsta în jur de 50 de ani. Amintim că nu demult s-a pensionat tot de la secția penală a CA Cluj Elena Botezan, la 48 de ani. Judecătorii care au rămas sunt îngrijorați de încărcătura la care vor fi supuși în condițiile în care din 1 februarie a mai plecat o colegă, dar din 1 martie și din 1 aprilie mai pleacă două.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerilor privind: (unanimitate)

1. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei ILIEŞ IOANA-CLAUDIA, judecător la Curtea de Apel Cluj.

2. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei COSMA ADINA, judecător la Curtea de Apel Bucureşti.

3. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei ECATERINA-MARIANA MIREA, judecător la Tribunalul Bucureşti, în prezent inspector la Inspecţia Judiciară.

4. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului ROGOVEANU ION, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Hunedoara.

5. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 04.04.2022, a doamnei judecător CONTA MIHAELA-AURELIA, președinte al Tribunalului Hunedoara.

6. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei DIACONARU IULIA, judecător la Tribunalul Iași.

7. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei FESAN PAULA-CRISTINA, judecător la Tribunalul Bacău.

Comments

comentarii

Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult
Bugetul Floreștiului pentru anul 2023 a fost adoptat, fiind cel mai generos buget din istoria comunei. Proiectele dedicate infrastructurii educaționale și dezvoltării zonelor verzi ocupă o parte însemnată a capitolului de investiții, care beneficiază de peste 15 milioane de euro.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!