clujust.ro

O femeie din Cluj îl șantaja pe un libanez însurat cu imagini compromițătoare. Flagrant cu 20.000 euro

O femeie, în vârstă de 48 de ani, a fost pusă sub control judiciar sub acuzația că ar fi șantajat un bărbat, de cetățenie străină, cu prezentarea unor fotografii compromițătoare soției lu. Femeia a fostprinsă în flagrant delict de polițiști, în timp ce ar fi primit 20.000 de euro, reprezentând o parte din cei 150.000 de euro pretinși.

”La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Cluj-Napoca, cu sprijinul polițiștilor Direcției Operațiuni Speciale și al specialiștilor criminaliști, au realizat o prindere în flagrant delict, în localitatea Florești, fiind astfel depistată femeia, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Cea în cauză a fost surprinsă primind presupusa sumă de 20.000 de euro.

Din cercetările derulate a reieșit faptul că, anterior anului 2017, femeia ar fi primit, de la bărbat, diverse imagini.

În perioada octombrie-noiembrie, prin intermediul unui e-mail, aceasta ar fi transmis amenintări despre transmiterea respectivelor imagini cunoscuților bărbatului și membrilor de familie de pe teritoriul mai multor state.”, a transmsi IPJ Cluj.

Îîn cursul aceleiași zile, polițiștii au efectuat o percheziție, la domiciliul femeii, fiind ridicate două laptop-uri, o unitate centrală, trei telefoane mobile, șapte cartele telefonice, dar și înscrisuri de interes pentru cauză.

Inițial, femeia a fost reținută de polițiști, pentru 24 de ore, iar ulterior, în cazul acesteia, fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Comments

comentarii

Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult
Bugetul Floreștiului pentru anul 2023 a fost adoptat, fiind cel mai generos buget din istoria comunei. Proiectele dedicate infrastructurii educaționale și dezvoltării zonelor verzi ocupă o parte însemnată a capitolului de investiții, care beneficiază de peste 15 milioane de euro.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!