clujust.ro

O creangă groasă a căzut peste o mămică și copilul ei într-un parc din Cluj-Napoca

Incident straniu în această seară la Cluj-Napoca. O creangă groasă a căzut din senin peste o mămică și copilul ei de circa 3 ani. Cel mic s-a ales cu o contuzie serioasă.

O martoră a povestit pe un grup de Facebook: ”Am sunat la 112, au venit jandarmii, politia locala, foarte repede, iar ambulanta dupa 37 de minute de la apelul de pe telefonul meu, desi am descris situația “a cazut un copac pe o doamna si copilul ei….etc”.

Mămica părea in regula, fizic, dar în șoc, draga de ea. Mititelul plângea, iar din cate am văzut a suferit contuzie. Mai multe detalii nu cunosc.

Daca mamica este pe grup, ne gândim la dvs si vă uram multa sănătate si putere sa treceti peste acest eveniment groaznic.

Daca aveti nevoie de ceva, sa ne scrieti.

Parcul (în special copacii) este neîngrijit, iar astfel de evenimente s-ar putea repeta. Ne este frica sa revenim acolo la joaca.”

Comments

comentarii

Un bărbat care a fost reținut de polițiști pentru că a violat o minoră în Cășeiu, județul Cluj, a dispărut înainte să fie emis mandatul de arestare. Acum Poliția îl caută, dar acesta nu este de găsit.... Citește mai mult
Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!