fbpx

O avocată amenință ziariști pentru clientul ei milionar: ”O să vă distrug!”

Avocata patronului lanțului Spartan, Ștefan Mandachi, a sunat cu tupeu la redacția ziarului Bună Ziua Iași și i-a amenințat pe ziariști în urma unui articol despre un conflict de muncă în firma clientului.

După apariția articolului în cotidianul Bună Ziua Iași referitor la reclamația unei foste angajate Spartan, avocata Ancuța Bianca Greu (din Baroul Mureș) l-a sunat pe unul dintre reporterii BZI și s-a recomandat a fi reprezentanta omului de afaceri Ștefan Mandachi, fondatorul Spartan. Pe un ton amenințător și intimidant, a cerut să fie scos articolul de pe site.

„Scoateți mizeria de articol de pe site cât mai repede. Nu ați avut ce scrie ieri (13 iunie 2022), de Rusalii, și ați publicat articolul acesta. Nu mă interesează, vreau să vorbesc cu un șef să scoată articolul cât mai repede! Dați-mi urgent numărul de telefon al șefului!”, a țipat avocata Ancuța Bianca Greu

Acesteia i s-a transmis că în jumătate de oră va primi un răspuns. Nu a mai avut răbdare și a sunat pe numărul de telefon al redacției BZI. Avocata a început să țipe, iar pe un ton intimidant și amenințător i-a cerut și secretarei să scoată articolul de pe site.

„Scrieți numai mizerii! O să vă distrug! Scoateți articolul de urgență! Vreau să vorbesc cu un șef! Buna Ziua Iași, noapte bună!”, a spus avocata Greu.

Secretara i-a transmis că va fi contactată de avocații cotidianului Bună Ziua Iași iar avocata s-a enervat.

„O să va distrug! O să îl distrug în special pe reporterul care a scris articolul!”, a mai spus avocata Greu.

Contactat telefonic, Ștefan Mandachi a susținut că va discuta cu avocata și aceasta va reveni cu un telefon. Însă nu a mai revenit și nici nu a răspuns apelurilor telefonice ale reporterilor BZI.

Comments

comentarii

Un fost ministru al Sănătăţii atrage atenţia că Spitalul Regional Cluj este în pericol de a nu se construi din bani europeni din cauza întârzierilor prea mari la acest proiect.... Citește mai mult
Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă (USR), s-a dezlănţuit la adresa primarului Emil Boc numindu-l mincinos, incompetent, paralel cu proiectele mari de infrastructură. Drulă este de părere că domnia lui Boc se apropie de sfârşit. „Un lucru e limpede, «Emile, vremea ta apune». Acum arăţi la fel de PSD-ist ca... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!