fbpx

NNDKP a fost desemnată „Firma de avocatură a anului in România” la gala premiilor de excelență Chambers Europe

NNDKP a fost desemnata „Firma de avocatura a anului in Romania” la gala premiilor de excelenta Chambers Europe, un eveniment de marca organizat de Chambers and Partners, unul dintre cele mai apreciate ghiduri dedicate pietei de avocatura la nivel global.

“Suntem onorati si extrem de mandri sa fim prima firma de avocatura din Romania care primeste pentru a cincea oara acest premiu de excelenta. Distinctia acordata de Chambers and Partners reprezinta o recunoastere a performantei echipei si a increderii din partea clientilor nostri. Premiul este cu atat mai valoros cu cat anul trecut NNDKP a aniversat 30 de ani de existenta. Toate acestea nu ar fi fost posibile fara echipa noastra extraordinara, pe care o felicit, si fara sprijinul clientilor nostri, carora le multumim” a declarat fondatorul si partenerul coordonator al NNDKP, domnul Ion Nestor.

NNDKP a castigat premiul de „Firma de avocatura a anului in Romania”, concurand cu alte patru case de avocatura autohtone si internationale, surclasand o concurenta puternica. Firma noastra, recunoscuta de catre ghid ca fiind „cea mai buna din Romania” si „printre casele de avocatura cele mai centrate pe client”, primeste acest trofeu prestigios pentru a cincea oara in cei 12 ani de cand Chambers and Partners a acordat aceasta distinctie firmelor de avocatura din Romania.

Cu aceasta noua recunoastere NNDKP ramane cea mai premiata casa de avocatura din Romania de catre reputatul ghid international. Acest premiu completeaza seria de distinctii acordate firmei in ultima editie europeana a ghidului Chambers and Partners. NNDKP a fost inclusa in clasamentele realizate de reputatul ghid in toate cele 9 arii de practica pe care acesta le cerceteaza in Romania, lucru care reconfirma pozitia de top a firmei pe piata avocaturii de business din Romania.

In plus, 17 avocati si consultanti au fost evidentiati drept profesionisti de top in domeniile lor de activitate, dintre care 2 Practicieni Eminenti (Eminent Practitioners) si 14 Avocati de Top (Leading Lawyers). Potrivit Chambers and Partners, premiile Chambers Europe recunosc performata unei case de avocatura in jurisdictii cheie din regiune.

De asemenea, acestea reflecta realizarile notabile din ultimele 12 luni, inclusiv activitatea remarcabila, dezvoltarea strategica impresionanta si excelenta in relatiile cu clientii. Ghidul apreciaza activitatea firmelor de avocatura nationale si internationale din regiune pe baza cercetarii efectuate pentru ultima editie a Chambers Europe.

In acest an, case de avocatura din 24 de jurisdictii au primit premii nationale. Evenimentul a avut loc joi, 22 aprilie 2021, intr-un format online, bucurandu-se de participarea reprezentantilor celor mai valoroase case de avocatura din Europa.

Amintim că în decembrie 2019, biroul NNDKP Cluj-Napoca a fuzionat cu casa de avocatură locală PCA Law, condusă de avocatul Ciprian Păun (detalii AICI)

Comments

comentarii

Lasă un răspuns