fbpx
Emil Boc și Mihaela Eugenia Boc

Nepoata lui Boc a picat a treia oară examenul de intrare în Baroul Cluj

Nepoata mai celebră a primarului Emil Boc, Mihaela Eugenia, fostă consilieră la Guvern când Boc era premier și inspector în cadrul Primăriei Cluj-Napoca, a dat examen a treia oară pentru a intra în Baroul Cluj, dar fără succes.

Mihaela-Eugenia Boc a realizat un total de 58 de puncte (70 era minim) din care 15 la organizarea profesiei de avocat, 8 la drep civil, 5 la drept procesual civil,  14 a drept penal  și 16 la drept procesual penal. Candidații trebuie să aibă minim 70 de puncte și nu mai puțin de 10 la vreo materie pentru a fi admiși.

Mihaela Boc a încercat să devină avocat stagiar și în anii 2014 și 2013. Anul trecut a fost aproape să intre, având 65 de puncte și doar la Drept procesual civil sub 10, adică 8. În 2013, sistemul de notare era cu note până la 10, fiind nevoie de o medie de minim 7. Mihaela Boc a avut notele: 5,25 – la DC, 5,65 – DPC, 6,30 – OEPA, 7,00 – DPP și 7,13 – DPP, iar media 6,26.

Numele nepoatei lui Boc, fiind fiica unui văr primar al primarului Cluj-Napoca, a apărut în presă în 2009, când a fost angajată la Guverb. Premierul de atunci Emil Boc a angajat-o la propria Cancelarie, instituţie aflată în plin proces de restructurare, pe nepoata sa, Mihaela-Eugenia Boc, aceasta lucrând anterior la Direcţia de Protocol şi Relaţii Externe din Primăria municipiului Cluj-Napoca. Vedeți aici ce spunea Boc despre nepoată în 2011. După ce Boc și-a dat demisia, în 2012, nepoata a revenit la Primăria Cluj-Napoca ca inspector de specialiatate la Biroul Relatii Externe si Investitori.

Comments

comentarii

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști după ce au dat o spargere într-o casă din cartierul clujean Andrei Mureșanu.... Citește mai mult
Liderul PNL Nicolae Ciucă a anunțat, miercuri seară, după ședința Coaliției, asumarea deciziei de comasare a alegerilor din acest an.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!