Mutare importantă pe piața avocaturii din Cluj

Kocsis Jozsef, avocat cu aproape 30 de ani de experiență, doctor în drept civil și cadru didactic, a intrat în echipa societăți de avocați Chiriță și Asociații.

”Începând cu acest an, Dr. Kocsis Jozsef se alătură echipei noastre de avocați. Membru al Baroului Cluj din 1996, domnul Kocsis vine să completeze arealul nostru de servicii cu o experiență practică și teoretică vastă în domeniul juridic.

Experiența sa consacrată în domeniul dreptului civil, a dreptului comercial și a dreptului proprietății intelectuale ne consolidează poziția în peisajul juridic, atât la nivel național, cât și internațional, confirmând excelența cu care abordăm orice caz juridic.

Judecător (1992-1994), cercetător științific în cadrul Institutului de cercetări socio-umane al Academiei Române (1995-2008), membru al Curții de arbitraj al Camerei de Comerț și Industrie Cluj, cadru didactic titular al Facultății de Drept a Universității Babeș-Bolyai din 1995, precum și cei aproape 30 de ani de activitate ca avocat, constituie argumente solide pentru nivelul ridicat al pregătirii teoretice și practice a domnului Kocsis.

Calitatea de coautor al unor cursuri de Drept civil, numeroasele articole științifice și studii publicate în reviste de specialitate de prestigiu sau volume colective, constituie premise care vor permite societății noastre să abordeze cu și mai multă profunzime și rigoare academică problemele juridice ale clienților noștri, pentru găsirea soluțiilor adecvate protejării intereselor lor.

Beneficiind în procesul său de formare ca specialist inclusiv de stagii de cercetare-documentare realizate la institute de prestigiu din Franța (Universitatea Pantheon Assas Paris II, Universitatea Paris XII), domnul avocat dispune de abilitățile de a aborda și din perspectiva dreptului european problemele juridice cu care ar fi confruntați clienții noștri, sporind astfel șansele lor de reușită.

Îi urăm bun-venit în echipă, suntem onorați să îl avem alături de noi!”, au postat cei de la Chiriță și Asociații.

 

Comments

comentarii

Legendele tenisului mondial Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep şi Andrei Pavel, au făcut show, sâmbătă, într-un meci de dublu care i-a încântat pe spectatorii prezenți la Sports Festival.... Citește mai mult
Au mai rămas câteva zile până la vacanța de vară. Ultima zi de școală pentru elevi și preșcolari este vineri, 21 iunie.... Citește mai mult

Lasă un răspuns