fbpx

Ministrul Justiției Stelian Ion discută despre ”situaţia” unui dosar penal cu societatea civilă

După ce ieri a confundat protestul unora care cereau dezincriminarea conducerii fără permis cu cel al nemulțumiților de decizia în dosarul ”10 august”, Stelian Ion i-a chemat pe aceștia din urmă la o discuție despre ”situația” dosarului penal soluționat definitiv.

”Astăzi, ulterior conferinței de presă, am avut o întâlnire cu reprezentanţi ai societăţii civile și am discutat despre situaţia dosarului “10 august”, în urma deciziei Tribunalului Bucureşti de menţinere a clasării acestuia.

La întâlnire au luat parte membri ai Geeks For Democracy, Corupția ucide, VeDem Just – Voci pentru Democraţie şi Justiţie, Rezistența TV, Evoluție În Instituție , precum şi reprezentanţi ai unor asociaţii din Diaspora.
Discuţiile au avut ca principale teme și reformele structurale în Justiție, îmbunătăţirea legilor justiţiei, modalităţi de eficientizare a activităţii parchetelor.

Pentru îndeplinerea obiectivelor pe care ni le-am asumat dialogul cu societatea civilă rămâne deschis şi va fi constant.”, a transmis ministrul Justiției.

Comments

comentarii

Naţionala de fotbal a României a învins Andorra cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Estadi Nacional din Andorra la Vella, la debutul său în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.... Citește mai mult
Trei persoane au fost rănite, printre care și un copil de 4 ani, într-un accident care a avut loc sâmbătă în apropiere de Câmpenești.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!