Minim 10.000 euro/lună trebuiau să producă fetele care lucrau pentru frații Tate pe TikTok și OnlyFans

Informația apare în motivarea deciziei Curții de Apel București de prelungire a arestului preventiv. Completul de judecată arată că fetele erau exploatate sexual, având o normă de 10.000 de euro/lună. În caz contrar, victima era penalizată cu sume mari de bani.

„Persoana vătămată … şi-a continuat activitatea, după un program foarte strict, aceasta trebuia să stea timp de 12 ore, live, pe Tik Tok cu o pauză de doar 5 minute, … impunându-i să facă minim 10.000 euro/lună de pe Tik Tok, şi ameninţând-o, totodată, că o vor bate dacă nu îşi face treaba. Din declaraţia persoanei vătămate *** reiese că acesteia îi era teamă să renunţe, pentru ca inculpatele Georgiana Naghel și Luana Alexandra Radu să nu procedeze cum au procedat în cazul ***, respectiv să-i spargă conturile şi să posteze poze sau video indecente cu aceasta”, se precizează în decizia de la Curtea de Apel București, citată de EVZ.ro

Dacă nu postau pe Only Fans, fetele erau «amendate», conform datelor din anchetă. A existat un caz, când o tânără a fost amendată cu 4.000 de euro, fiind obligată să aducă banii de acasă.

„Folosind acelaşi mod de inducere în eroare, prin care le insufla victimelor iluzia că sunt iubitele lui şi le va asigura un trai mai bun, inculpatul Tate Andrew le-a determinat pe numitele *** să desfăşoare pentru acesta activităţi de videochat şi să posteze pe Tik Tok, sub coordonarea/supravegherea inculpatelor Georgiana Naghel și Luana Alexandra Radu, care le forţau să muncească din ce în ce mai mult, să posteze din ce în ce mai multe videouri pe Tik Tok şi să respecte indicaţiile lor referitoare la poze şi video pentru Only Fans”, se mai arată în decizia Curții de Apel București.

In locul declarațiilor incriminatoare apar alte declarații, date în fața notarului public sau a avocatului, în care se arată cât de buni sunt proxeneții.

Două dintre victime au negat orice formă de exploatare din partea celor patru inculpaţi. Cu toate astea, judecătorul nu a crezut cele afirmate, semn că are experiență foarte mare.

”Completul colegial de drepturi şi libertăţi apreciază că aceste declaraţii nu reflectă realiT.a, cunoscut fiind că, în cazul metodei de recrutare „ lover boy” sau „prin îndrăgostire”, victimele traficului de persoane nu recunosc întotdeauna faptul că au fost aservite şi exploaT. şi nu cooperează cu organele judiciare, acreditând ideea că acestea activităţi le-au practicat în mod benevol”, potrivit deciziei CAB.

Comments

comentarii

Fostul purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Brănescu critică declarațiile controversate ale Arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie, și spune că „a predica îmbrobodirea femeilor în secolul XXI traduce o viziune ruptă de realitate”... Citește mai mult
Ștefana Trifan de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Dej este una dintre elevele care a obținut media 10 după rezolvarea contestațiilor la examenul de Bacalaureat 2024.... Citește mai mult

Lasă un răspuns