Avocata fraților Tate: “Mi-ar plăcea să petrec timp cu ei în închisoare”

Avocata americană Tina Glandian a declarat intr-un interviu la Antena 3 CNN ca ar vrea sa stea un timp cu clientii tai, frații Tate, în inchisoare ca sa vada conditiile.

“Am fost contactaţi şi a fost interesant pentru noi, întrucât sunt cetăţeni americani deţinuţi într-o ţară străină, fără să le fi fost aduse niciun fel de acuzaţii oficiale, iar pentru noi este un subiect în care vrem să ne implicăm. Nu pot să pledez în faţa curţilor din România, dar sunt aici ca să îi asist, lucrez împreună cu echipa din România.

Am fost dezamăgiţi, foarte dezamăgiţi de decizia curţii care a blocat apelul. Speram la un răspuns diferit şi ca fraţii să fie deja acasă la această oră. Voi continua să lucrez cu echipa de aici, să vedem care sunt următorii paşi ca să îi scoatem pe fraţi din închisoare. Suntem încrezători că nu va fi nevoie să aşteptăm până la sfârşitul lunii, până pe 27, vom acţiona până atunci şi vom face încă o cerere, nouă, să îi scoatem din închisoare.

Mi-ar plăcea să petrec timp cu ei în închisoare, să văd condţiile cu ochii mei”, a declarat Tina Glandian.

Comments

comentarii

Bacalaureatul 2024 începe luni, 17 iunie, cu probele de evaluare a competențelor. Peste 134.000 de candidaţi înscrişi în sesiunea iunie-iulie a Bacalaureatului vor susține proba orală la Limba şi literatura română.... Citește mai mult
Legendele tenisului mondial Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep şi Andrei Pavel, au făcut show, sâmbătă, într-un meci de dublu care i-a încântat pe spectatorii prezenți la Sports Festival.... Citește mai mult

Lasă un răspuns