fbpx

”Mascații” au spart acoperișul unei case din Cluj-Napoca pentru a extrage un american violent

Intervenție inedită a polițiștilor de la Serviciul de Acțiune Speciale (SAS) în Cluj-Napoca. Au fost nevoiți să spargă acoperișul unei case pentru a scoate din pod un cetățean american care își agresase soția.

Femeia reușit să fugă și să se refugieze la vecini, fiind apoi preluată de un echipaj de la Ambulanță și dusă la spital. Avea lovituri la mâini și la față.

Bărbatul s-a baricadat în pod, astfel că mascații au decis să urce pe casă și să spargă acoperișul. După ce mascații au intrat în pod, agresorul a ieșit pe acoperiș pe altă gaură. În cele din urmă a fost încătușat.

El avea dosar penal dinainte. A fost vandalizată mașina vecinului cu o săptămâna înainte. A fost prins și preluat de poliție. Deși are multe cuțite în casă, americanul nu a apucat să-și ia în pod decât o lingură. Acesta urla: “Stați departe de proprietatea mea”

Agresorul ieșise cu câteva zile de la psihiatrie. Avea dosar penal după ce în urmă cu o săptămână a vandalizat mașina unui vecin.

”La data de 19 martie a.c., în jurul orei 10.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată printr-un apel la SNUAU 112, despre faptul că, într-o locuința situată pe strada Senina, o femeie ar fi fost victima unei agresiuni fizice, existând posibilitatea de a fi sechestrată de soțul acesteia.

În baza sesizării, s-au format cu operativitate echipajele de intervenție, la locație deplasându-se polițiștii Secției 1 Poliție, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și echipaje medicale.

La momentul sosirii echipajelor de intervenție la locația respectivă, femeia se afla în afara imobilului, însă bărbatul în cauză se blocase în locuință, ulterior în podul imobilului.

După negocierile purtate cu acesta, luptătorii Serviciului pentru Actiuni Speciale au intervenit în forță, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, fiind extras din interiorul locuinței. A fost transportat apoi la o unitate medicală de specialitate.

De asemenea, și femeia, în vârstă de 27 de ani, a primit îngrijiri medicale.

În cauză, au fost demarate cercetări din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în cadrul dosarului penal urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul.”, a transmis IPJ Cluj.

A contribuit la articol Andreea Grumăzescu – studentă la Jurnalistm anul II

Comments

comentarii

Îmbătrânirea populației României dă motive de îngrijorare economiștilor. VEZI care este vârsta medie a Clujului.... Citește mai mult
Gospodinele pot pune pe masa de Rusalii fructe și legume proaspete. Piața volantă din centrul Clujului are program prelungit astăzi, până la 17:30.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!