fbpx

Mama unei candidate de la examenul pentru barou: ”Nu au fost respectate drepturile biologice ale omului”

Mama unei candidate din Cluj de la examenul pentru barou acuză organizatorii: ”Nu au fost respectate drepturile biologice ale omului”, spune femeia, care este medic.

”La examenul organizat de UNBR pentru candidatii pnetru profesia de avocat nu au fost respectate drepturile biologice ale omului, nu li s-a dat apa 4 ore si 30 min si nu au fost lasați să iasa la toaleta. Sunt foarte revoltata cu atit mai mult ca sunt medic.

Fiica mea a dat examan si trebuia sa paraseasca examenul din aceste motive, a solicitat sa fie escortata la toaleta si a fost refuzata. I s-a raspuns ca numai daca solicita echipa medicala de urgenta poate iesi la toaleta. Chiar bataie de joc in 2019 sa nu respedti drepturile biologice a omului!”, a precizat pentru Clujust dr. Vincze Eniko, medic primar medicina generala.

Faptul că nu au fost lăsați la toaletă a fost confimat de mai mulți candidați nemulțumiți, care au spus că au fost condiții ”inumane și degradante”

”Îmi exprim profunda dezămagire față de organizarea acestui examen, cât și față de atitudinea ostilă a celor din comisia de supraveghere.  Este inuman sa privezi un om de necesitătițile fiziologice, precum setea, ș.a.m.d. Acestea nu presupun satisfacerea lor doar pe bază de adeverință medicală, precum o stimabilă doamnă din comisia de supraveghere insista pe acest aspect. În caz contrar, știința Fiziologiei a fost redefinită”, a precizat o candidată.

Așteptăm o reacție din partea INPPA și UNBR.

Povestiți-ne cum a fost la examen la comentarii sau pe e-mail office@clujust.ro

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina