fbpx

Magistrala de apă s-a rupt la Iclod. Peste 20 de localități nu au apă potabilă

Magistrala de apă dintre Cluj-Napoca și Dej s-a rupt la Iclod din cauza viiturilor. Peste 20 de localități, între care Gherla și Dej, nu au apă potabilă.

Deputatul PSD Horia Nasra a mers la locul unde este rupta magistrala și cere intervenția rapidă a Companiei de Apă: ”Având în vedere că localitățile Gherla, Dej și peste zece comune din zonă au rămas făra apă potabilă după ce aducțiunea de apă s-a rupt la Iclod, solicit Companiei de Apă Someş, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Cluj, să intervină prompt în această speță.

Am fost la fața locului și am constatat cu îngrijorare că situația nu este una bună. Clujenii din Gherla, Dej și comunele din zonă trebuie să aibă apă potabilă cât de repede, sper în câteva ore. Fac un APEL LA RESPONSABILITATE, îi invit pe vicepreședinții și președintele Consiliului Județean Cluj să vină la fața locului și să se asigure că instituția din subordine este operativă. Acești lideri județeni sunt bine plătiți de contribuabili pentru a fi permanent la dispoziția clujenilor, prin urmare le solicit să facă teren și să supervizeze lucrările, pentru că este vorba de o intervenție de urgență!”

Compania de Apă Someș a emis o actualizare a situației localităților afectate de avaria magistralei de apă. Conform acestora lista localităților afectate de întreruperile de apă provocate de avaria pe Aducțiunea Cluj­Gherla sunt următoarele: Gherla, Dej, Iclod, Iclozel, Livada, Orman, comunele Fizesu Gherlii, Taga, Geaca, Catina cu localitatile componente, sat Bunesti, Cuzdrioara, Manasturel, Urisor , Casei, Rugasesti, Chiuiesti, Coplean, Catcau, Nima, Salicea, Muncel, Cetan, Vad, Valea Grosilor, Bogata de jos, Bogata de sus, Curtuiusu Dejului, Calna, Dobrocina, Fodora.

Comments

comentarii

Unirea Dej primește vizita echipei Dinamo Bucuresti, în primul meci din Play-off-ul Ligii 2 disputat pe teren propriu.... Citește mai mult
Fosta boală a sărăciei a devenit în secolul XXI o boală a oamenilor care muncesc mult și nu au grijă de ei.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!