fbpx

Luxury Spa Cluj a devenit Luxury Spa Academy România și a fost nominalizat la Best Romanian Luxury Wellness & SPA Center (A)

Centrul Luxury Spa Cluj a devenit academie spa & wellness – Luxury Spa Academy, care devine astfel centrul de pregătire beauty & wellness, face & body. De asemenea, centrul din Cluj este nominalizat la categoria Best Romanian Luxury Wellness & SPA Center.

La evenimentul de inaugurare a academiei au participat oficiali ai F.R. FITNESS WELLNESS & SPA, care este reprezentantul exclusiv al Internațional Fitness Wellness & SPA Association ( IFWSA ) cea mai prestigioasă organizație la nivel mondial, din domeniu.

Centrul Luxury SPA Cluj, care de acum devine LUXURY SPA ACADEMY ROMÂNIA, este nominalizat la categoria Best Romanian Luxury Wellness & SPA Center, fiind acreditat Internațional IFWSA-USA, FWSBA-Hawaii-USA dar și European EFWSA după criterii și standarde internaționale Top Quality, facilitându-i intrarea în circuitul internațional Global Elite Centers.

Luxury Spa a fost deschis de către Ramona Pahome în toamna anului trecut la Cluj-Napoca în urma unui investiții de aproximativ 500 000 euro. Investiția a constat în amenajarea, utilarea spațiului cu piese de mobilier aduse din Asia, decoruri autentice din Asia și colaborarea cu un designer specializat pe zona de spa. S-a dorit astfel recrearea unui spațiu de lux, însă cât mai aproape de atmosfera unui autentic centru spa asiatic.

Cu o experiența de peste 14 ani în domeniul frumuseții, Ramona Pahome, originară din Roman, a deschis centrul de înfrumusețare în care abordează cele mai exclusiviste tratamente non-invazive, anti-aging care există în acest moment pe piață. Cu multiple specializări – aromoterapie, stone massage, tehnici ayurvedice, masaj limfo – energo- lifting, dermatocosmetice, analiză epidermică, peelinguri chimice, cristaloterapie, drenaj limfatic – alături de echipa ei formată în totalitate din terapeuți aduși din Asia, Ramona a reușit sa creeze cadrul perfect pentru relaxare, răsfăț și înfrumusețare în cadrul centrului Luxury Spa din Cluj-Napoca.

Ramona Pahome a fost de asemenea nominalizată la categoria Manager Of The Year 2020, conducând un colectiv de excepție format exclusiv din terapeuți traineri profesioniști, competenți, certificați polivalenți din Asia (Filipine, Bali ) care de acum vor pregăti și certifica internațional, cursanții și care pot presta și cele mai apreciate și solicitate terapii faciale și corporale Beauty & Wellness, devenind astfel un centru unic în țară cu tehnici masaj precum Myofascial Trigger Points, Hawaiian Lomi-Lomi, Balinese, Royal Thay Massage, Indian Ayurvedic, Deep Tissue, Suedez, Reflexoterapie, Masaj Filipinez Hilot, Shiatsu, Hot Stone, dar și Massage Fusion.

”După nominalizarea la Best Luxury Wellness Spa & Beauty, conducerea Federatiei Fitness weelnes & Spa România m-a abordat cu propunerea de a ma alătura lor ca și reprezentant in domeniul Beauty. Răspunsul meu a fost afirmativ, am fost onorata , cu atât mai mult cu cât știu ca expertiza mea poate sa aducă o contribuție atât in ce privește calitatea serviciilor spre client , cât și evoluția personalului din acest domeniu. A învață , a evolua reprezintă un proces care ne însoțeste toată viața, dacă vrem acest lucru! Intenționez sa împactez benefic aceasta meserie in contextul actual, sa fac disponibilă o deschidere și mai mare către profesionalism, impecabilitate , etică, acestea fiind valori pe care le avem cu totii, chiar dacă nu suntem conștienți de ele. Mulțumesc Federatiei pentru încrederea acordată și oportunitatea de a face o diferența in aceasta zona.”, ne-a spus Ramona Pahome.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina