fbpx
Patrițiu Dărăban (sursa foto adevarul.ro)

Locuința vicepreședintelui Tribunalului Sălaj a fost percheziționată de DIICOT

Magistratul din dosarul DIICOT în care s-au efectuat percheziții astăzi în Cluj și Sălaj este vicepreședintele Tribunalului Sălaj, Patrițiu Dărăban, care are depusă cerere de pensionare cu data de 1 martie.

Procurorii au descins la locuința judecătorului într-un dosar în care mai sunt implicați lichidatori judiciari și polițiști. De altfel, Patrițiu Dărăban judecă dosare comerciale și de insolvență. În dosar mai sunt implicate două societăți comerciale din Sălaj.

De asemeena, procurorii DIICOT Cluj au ridicat documente de la  societatea de practicieni în rederesare și lichidate RTZ din Cluj Napoca, condusă Răzvan Zăvăleanu. Aceasta se ocupă de procedura insolvenței a celor două firme anchetate de procurori.

Societățile sunt Euro Card 2007 și Euro Card 2000. De altfel, în raportul de activitate al administratorului judiciar din iunie 2015 se precizează dosarul penal de la DIICOT:

”Întrucât la termenul de judecată din data de 11.05.2015, stabilit în prezentul dosar, judecătorul sindic a pus în vedere administratorului judiciar, să convoace Adunarea Creditorilor debitoarei SC EURO CARD 2007 SRL în vederea schimbării d-lui Huluban Ioan din calitatea de administrator special al acesteia, având în vedere calitatea sa de inculpat într-un dosar penal aflat pe rolul DIICOT – BIROUL TERITORIAL SĂLAJ, administratorul judiciar a convocat adunarea generală a creditorilor pentru data de 04.06.2015, având pe ordinea de zi: „Schimbarea d-lui Huluban Ioan din calitatea de administrator special al debitoarei SC EURO CARD 2007 SRL.” Convocarea adunării generale a creditorilor s-a realizat prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă nr. 9701/27.05.2014. (anexa 1)

Dat fiind că nu au fost îndeplinite condiţiile pentru legala desfăşurare a Adunării Generale a Creditorilor, prevăzute la art. 15, alin. 1 din Legea nr. 85/2006, nu s-a putut lua nicio hotărâre cu privire la punctul înscris pe ordinea de zi. Raportat la această situaţie administratorul judiciar urmează a reconvoca Adunarea Generală a Creditorilor cu aceeaşi ordine de zi, pentru o dată ulterioară.”

Extras din alt raport de activitate al administratorului judiciar

Captură de ecran din 2016.02.26 la 17.32.29

Comments

comentarii

Cu un palmares impresionant, un Oscar, un Golden Globe, cinci premii Grammy, Sam Smith vine pentru prima dată în România, la festivalul Untold. Legendarul trio Swedish House Mafia marchează o altă exclusivitate pregătită de creatorii Untold pentru ediția 2024.... Citește mai mult
Premierul Marcel Ciolacu a cerut, vineri, ministrului Educației, Ligia Deca, să propună criterii de performanță pentru creșterea salariilor profesorilor. Veniturile cadrelor didactice vor crește doar cu 13% la început de an.... Citește mai mult
error: Alert: Conținut protejat !!