Judecătorul sindic a confirmat planul de reorganizare al clubului CFR 1907

Judecătorul sindic de la Tribunalul Specializat Cluj din dosarul de insolvență al clubului de fotbal CFR 1907 a confirmat, astăzi, planul de reorganizare propus de administratorul judiciar și a dispus continuarea activității societății.

Soluția pe scurt

”Respinge exceptia lipsei de interes privind pronuntarea asupra definitivarii creantei creditoarei Evesham Holdings LTD fata de contestatia formulata de creditorii Ganea Liviu-Adrian. si Maftei Vasile, în procedura insolventei debitoarei F. C. CFR 1907 C. S.A., exceptie invocata de debitoare prin administrator judiciar RTZ & PARTNERS SPRL.

Admite exceptia privind ramânerea fara obiect pronuntarea asupra definitivarii creantei creditoarei Evesham Holdings. LTD fata de contestatia formulata de creditorii Ganea Liviu-Adrian. si Maftei Vasile în procedura insolventei debitoarei F. C. CFR 1907 C. S.A., exceptie invocata din oficiu. Constata ca a ramas fara obiect pronuntarea asupra definitivarii creantei creditoarei Evesham Holdings. LTD fata de contestatia formulata de creditorii Ganea Liviu-Adrian si Maftei Vasile., în procedura insolventei debitoarei F. C. CFR 1907 C. S.A., având administrator judiciar pe RTZ & PARTNERS SPRL.

Respinge cererea formulata de creditoarea Compania Națională de Căi Ferate CFR S.A. de repunere în termenul de formulare a cererii de înscriere a creantei împotriva debitoarei F. C. CFR 1907 C. S.A., având administrator judiciar pe RTZ & PARTNERS SPRL.Admite cererea formulata de administrator judiciar pe RTZ & PARTNERS SPRL în cadrul procedurii insolventei privind pe debitoarea F. C. CFR 1907 C. S.A.

Confirma planul de reorganizare al debitoarei F. C. CFR 1907 C. S.A. propus de administratorul judiciar RTZ & PARTNERS SPRL.

Dispune continuarea activitatii debitoarei sub conducerea administratorului special si sub supravegherea administratorului judiciar RTZ & PARTNERS SPRL.

Stabileste în sarcina administratorului judiciar obligatia de a prezenta trimestrial rapoarte comitetului creditorilor asupra situatiei financiare a averii debitoarei si de a le înregistra la grefa Tribunalului Specializat Cluj, ulterior aprobarii lor de catre comitetul creditorilor si obligatia de a prezenta situatia cheltuielilor efectuate pentru bunul mers al activitatii, în vederea recuperarii acestora, pentru avizare de catre comitetul creditorilor, conform art. 144 din Legea nr. 85/2014.

Stabileste termen pentru examinarea stadiului procedurii la 26.02.2016, sala 249, ora 8.

Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare, cu depunerea apelului la Tribunalul Specializat Cluj.”

Comments

comentarii

După mai multe zile de caniculă, cerul din municipiul Cluj-Napoca şi din comuna Floreşti s-a întunecat şi a venit o ploaie torenţială.... Citește mai mult
Pentru a încuraja tinerii să se distreze responsabil, MedLife și-a mobilizat resursele și a pus la dispoziție festivalierilor din cadrul Electric Castle primul centru mobil de testare BTS (boli cu transmitere sexuală) din Europa Centrală și de Sud-Est.... Citește mai mult

Lasă un răspuns