fbpx

Judecătoarea Chirilă și-a intimidat fostul soț cu bodyguarzi angajați de inculpatul pe care îl judeca

Clujust vă dezvăluie noi detalii din cazul judecătoarei Ana Maria Chirilă de la Tribunalul Suceava, arestată preventiv pentru luare mită, scurgeri de informații către infractori și deținere de droguri.

”În sarcina inculpatei Chirilă Ana-Maria s-a reţinut că, în perioada 2020 – 2023, în mod direct sau prin intermediul numiților Cotoară Ciprian (iubitul – n.red) și U.I., în mod repetat, a pretins, a primit și respectiv a acceptat primirea unor  foloase necuvenite constând în sume de bani, bijuterii (noiembrie 2021 – cercei pentru ea și pentru cele două fiice, 2023 – o brățară cu pietre prețioase), folosința gratuită a unor autoturisme (un autoturism X6, un autoturism marca Audi pentru o deplasare la Cluj și respectiv pentru deplasarea la festivalul Untold), contravaloarea unor sejururi și respectiv a cheltuielilor aferente participării la diferite evenimente (sejur Hotel Pleiada Iași – iulie 2023, rezervare la concert Carla’s Dreams), servicii de pază și protecție (pentru deplasarea de la Constanța din data de 19 august 2023), și alte foloase materiale necuvenite (contravaloarea unor servicii medicale, tabletă pentru copil, produse alimentare, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii), în legătură cu măsurile dispuse și hotărârile pronunțate în dosarul penal nr. 408/86/2020 privind pe inculpatul Pînzari Mihai, trimis în judecată de D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava”, se arată la dosar.

Serviciile de pază pentru deplasarea de la Constanța se referă la recuperarea celor trei copii de la fostul soț.

”În data de 18.08.2023, în contextul în care inculpata Chirilă Ana – Maria intenționa să se deplaseze la Constanța pentru a-și lua copiii de la fostul soț, Pînzari Mihai s-a implicat în achiziționarea unor servicii de protecție și pază pentru aceasta”, se arată în încheierea de arestare preventivă.

Pînzari Mihai către o angajată de la firma de pază Zip Escort: ”Trebuia să vă trimit cu o fată până la Constanța să-și aducă copii și… Atâta, trebuia să stați cu ea ca să nu sară bărbată-su la scandal. Fostu bărbat că (n.l. – neinteligibil) divorțați.” (discuție din data de 19.08.2023)

”Din probe rezultă că, în data de 19.08.2023, la solicitarea inculpatului Pînzari Mihai, numitul C.P.C (inculpat în dosarul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava), împreună cu soția și fiul său,  au însoțit-o pe numita Chirilă Ana – Maria la Constanța și au sprijinit-o în preluarea copiilor, rolul acestora fiind pe de o parte de protecție, iar pe de altă parte de intimidare a fostului soț al magistratului”, se mai arată în același document.

Comments

comentarii

Echipa de volei fete a Școlii Gimnaziale „Ion Luca Caragiale” Sibiu a obținut locul 1 la Cluj-Napoca în etapa zonală și locul 5 la nivel național.... Citește mai mult
Condiții meteo de iarnă pe Transalpina. Temperaturile au scăzut la – 5 grade Celsius, iar din cauza lapoviței și ninsorii, acțiunile de deszăpezire au fost stopate.... Citește mai mult

Lasă un răspuns