clujust.ro

Jandarmii clujeni au găsit droguri într-un ”ou cu surprize”

Un echipaj de jandarmi a găsit substanțe interzise asupra a doi bărbați în zona Cetățuie din Cluj-Napoca. Drogurile erau într-un ”ou cu suprize”

”Ieri, 9 octombrie a.c., un echipaj de jandarmi aflat în misiunea de patrulare pe raza municipiului Cluj-Napoca, a observat în zona Parcului Cetățuia două persoane care la vederea forțelor de ordine au manifestat un comportament suspect. 

Forțele de ordine au trecut la interceptarea și legitimarea barbaților, iar în momentul în care au devenit agitați, jandarmii au efectuat controlul corporal preventiv și controlul bagajelor și au avut “surpriza” de a găsi asupra acestora substanțe interzise la deținere, ascunse într-un recipient tip “ou cu surprize”.

În continuare, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor, conform prevederilor articolului 4, alin.(1) din Legea 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, care împreună cu bunurile și substanțele ridicate în vederea confiscării, au fost predate Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism- Structura Teritorială Cluj.

Reamintim cetățenilor că efectivele din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca desfășoară zilnic activități de prevenire și combatere a consumului și traficului de substanțe interzise.”, a transmis compartimentul de informare și relații publice.

Comments

comentarii

Întrebat care este poziția sa cu privire la acuzațiile de plagiat care afectează PNL, precum «cazul Bode», premierul Nicolae Ciucă și-a exprimat încrederea în justiție, situație în care procesele în desfășurare nu trebuie să fie afectate de declarații.... Citește mai mult
Clujenii se plâng că de câteva zile nimeni nu a ridicat gunoaiele de la mai multe puncte gospodărești din toate cartierele orașului. Deșeurile sunt împrăștiate și e mizerie în mai multe zone.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!