fbpx

Jandarmii clujeni au găsit droguri într-un ”ou cu surprize”

Un echipaj de jandarmi a găsit substanțe interzise asupra a doi bărbați în zona Cetățuie din Cluj-Napoca. Drogurile erau într-un ”ou cu suprize”

”Ieri, 9 octombrie a.c., un echipaj de jandarmi aflat în misiunea de patrulare pe raza municipiului Cluj-Napoca, a observat în zona Parcului Cetățuia două persoane care la vederea forțelor de ordine au manifestat un comportament suspect. 

Forțele de ordine au trecut la interceptarea și legitimarea barbaților, iar în momentul în care au devenit agitați, jandarmii au efectuat controlul corporal preventiv și controlul bagajelor și au avut “surpriza” de a găsi asupra acestora substanțe interzise la deținere, ascunse într-un recipient tip “ou cu surprize”.

În continuare, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor, conform prevederilor articolului 4, alin.(1) din Legea 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, care împreună cu bunurile și substanțele ridicate în vederea confiscării, au fost predate Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism- Structura Teritorială Cluj.

Reamintim cetățenilor că efectivele din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca desfășoară zilnic activități de prevenire și combatere a consumului și traficului de substanțe interzise.”, a transmis compartimentul de informare și relații publice.

Comments

comentarii

Un bărbat de 34 de ani a fost căutat de polițiști după ce a dispărut de acasă în data de 22 mai. Acesta a fost găsit mort în comuna Chinteni.... Citește mai mult
Programul „Fugi în curtea școlii” a revenit în Cluj-Napoca. Săptămâna aceasta copiii sunt invitaţi în curțile Școlii gimnaziale ,,Constantin Brâncuși" și Liceului de Informatică ,,Tiberiu Popoviciu" pentru a participa la activități sportive.... Citește mai mult

Lasă un răspuns