fbpx

Instanța i-a respins Dianei Șoșoacă cererea de ordin de protecție împotriva soțului

Instanța Judecătoriei Sector 2 București a respins cererea senatoarei Diana Șoșoacă pentru ordin de protecție, după ce acum trei zile instanța revocat și ordinul de protecție provizoriu emis de Poliție pe numele lui Dumitru Silvestru Șoșoacă.

Soluția pe scurt: ”Respinge ca neintemeiata cererea, avand ca obiect ordin de protectie, astfel cum a fost precizata.

In temeiul art. 2 alin. 1 pct. 1 lit. o) din Protocolul privind stabilirea onorariilor avocatilor pentru furnizarea serviciilor de asistenta juridica incheiat intre Ministerul Justitiei si UNBR, dispune avansarea din fondurile Ministerului Justitiei a onorariului avocatului din oficiu desemnat pentru reclamanta, in cuantum de 271,50 lei.

In temeiul art. 2 alin. 1 pct. 1 lit. o) din Protocolul privind stabilirea onorariilor avocatilor pentru furnizarea serviciilor de asistenta juridica incheiat intre Ministerul Justitiei si UNBR, dispune avansarea din fondurile Ministerului Justitiei a onorariului avocatului din oficiu desemnat pentru parat, in cuantum de 271,50 lei.

Obliga reclamanta la plata catre stat a sumei de 543 lei, reprezentand onorariile avocatilor din oficiu.

Ia act ca reclamanta nu a solicitat cheltuieli de judecata.

Ia act ca paratul a solicitat cheltuieli de judecata pe cale separata.

Cu drept de apel in 3 zile de la pronuntare la Tribunalul Bucuresti, cererea ?i motivele de apel urmand a fi depuse la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti.

Pronuntata la data de 8 aprilie 2024, ora 17:30, in condi?iile art. 402 Cod procedura civila, prin punerea solutiei la dispozitia par?ilor prin mijlocirea grefei instantei.”

Comments

comentarii

Creierul uman conţine bazele „sindromului inimii frânte”, conform unui nou studiu efectuat de oameni de ştiinţă italieni de la Spitalul Universitar din Foggia.... Citește mai mult
Sâmbătă, 18 mai, Parcul Tineretului din Cluj-Napoca va găzdui un eveniment pentru toate vârstele.... Citește mai mult

Lasă un răspuns