fbpx

Inspirație pentru amenajarea unui apartament de vis. Vizitează showroom-ul Maurer Panoramic!

Maurer Panoramic a inaugurat recent un showroom, chiar la șantierul proiectului din Piața Abator nr. 1, Cluj-Napoca. Acesta ilustrează potențialul estetic și funcțional al apartamentelor din clădirea Maurer Panoramic.

Astfel, vizitatorii pot vedea în detaliu produse de înaltă calitate, furnizate de producători de renume internațional. eSMART Technologies, Florim Ceramiche, Legrand, LG, Oséa Interiors, TECE, Woodcore, sunt câteva dintre companiile ale căror produse sunt expuse în showroom-ul Maurer Panoramic. 

SHOWROOM MAURER PANORAMIC: FINISAJE ȘI DOTᾸRI

Finisajele premium și dotările moderne definesc un stil de viață la înălțime. Proprietarii apartamentelor din clădirea Maurer Panoramic se vor bucura de siguranță, funcționalitate și confort. Indiferent de structura aleasă, finisajele de foarte bună calitate, la alegere, precum și tehnologia de ultimă oră pun apartamentele într-o lumină cu adevărat specială. Astfel, toți proprietarii vor beneficia, în prețul apartamentului, de: sistem smart-home (nivel de bază, cu posibilitate de extindere), videointerfon, sistem de aer condiționat, incălzire prin pardoseală, parchet triplu stratificat, ușă de exterior antiefracție, instalații electrice complete, băi cu obiecte sanitare încastrate, plăci ceramice rectificate de înaltă calitate, terase finisate. Apartamentele din proiectul Maurer Panoramic nu se predau cu mobilier inclus, însă partenerii specializați în piese de mobilier sunt oricând dispuși să ofere proprietarilor consultanță și soluții adaptate nevoilor acestora. 

SISTEM SMART-HOME

În showroom-ul Maurer Panoramic a fost instalat un sistem smart-home, furnizat de compania eSMART Technologies. Sistemul a fost distins cu mai multe premii, inclusiv „Digit Immo 17 Award”, pentru inovație în sectorul imobiliar. De asemenea, deține 3 patente internaționale, pentru tehnologia powerline.

Compania, fondată în Elveția, a început să dezvolte tehnologia smart-home pentru locuințe, prin cablurile electrice existente, în urmă cu 10 ani. Faptul că produsele eSmart Technologies utilizează rețeaua electrică existentă asigură o comunicare lipsită de interferențe. Aceste sisteme pot fi folosite atât local, cât și de la distanță, pentru a monitoriza unde, când și cum se realizează consumul de energie. eSMART Technologies a răspuns provocării de a dezvolta un sistem automatizat simplu și accesibil, prin integrarea tehnologiei de ultima oră, astfel încât să crească nivelul de securitate și de confort, și, în același timp, să ofere eficiență energetică acasă.

Un ecran interactiv, montat pe perete, face ca viața de zi cu zi să fie mult mai ușoară, atunci când este conectat la obiectele inteligente din locuință. Interfața panoului de control oferă toate funcționalitățile necesare confortului zilnic, fiind capabil să centralizeze controlul tuturor funcțiilor și tehnologiilor din spațiul alocat. Sistemul smart-home permite deschiderea ușii, controlul temperaturii ambientale, al iluminatului, al prizelor inteligente, al draperiile automate, precum și monitorizarea consumului de energie, chiar din aplicația instalată pe telefon. Astfel, sistemul smart-home de la eSMART Technologies aduce numeroase beneficii pentru proprietar: siguranță, confort, economie, ușurință în utilizare și în montare. Aplicația eSMART permite efectuarea de modificări, fără intervenția unui integrator.  

Astfel, ȋn showroom-ul Maurer Panoramic a fost instalată o tabletă, care este creierul întregului sistem smart-home. Aceasta are rol de panou de comandă pentru iluminat, pentru prize și pentru aparatele de aer condiționat, dar poate funcționa și ca unitate internă pentru videointerfon. La showroom-ul Maurer Panoramic au fost programate scenarii de iluminat, astfel încât nivelul de iluminare al corpurilor instalate să se adapteze, în funcție de nevoi și de succesiunea zi-noapte. 

PLᾸCI CERAMICE PORŢELANATE

Plăcile ceramice folosite în showroom-ul Maurer Panoramic, Alabastri Bamboo, din gama Magnum, sunt produse de Floor Gres și furnizate de Rosetti Cluj.  

Plăcile ceramice porțelanate din gama Magnum sunt potrivite pentru pardoseli, pereți sau chiar piscine, fiind sinonime cu calitatea, inovația și fiabilitatea. Aceste produse au venit ca un răspuns la cerințele arhitecților și designerilor, de a nu mai fragmenta spațiile cu rosturi. Formatele mari, de 120×240 cm, 120×280 cm și 160×320 cm, cu grosimea de numai 6 mm, permit obținearea de spații fluide, înglobând cu eleganță efecte precum marmura, travertinul sau ardezia. 

Gama Magnum îmbină rafinamentul specific Italian, cu stilul de viață contemporan. Culorile ajută la redescoperirea diferitelor dimensiuni emoționale și sporesc importanța și valoarea oricărei arhitecturi. Astfel, spațiul se adaptează dorințelor utilizatorului, datorită unui material modern, cu proprietăți desăvârșite: rezistență la presiune și la diferențe de temperatură, rezistență la frecare, la urme, la zgârieturi, la baze concentrate alcaline, la produși chimici de uz domestic, cu grad scăzut de absorbție. 

APARATAJ LEGRAND PENTRU INSTALAŢII ELECTRICE

Instalația electrică din showroom-ul Maurer Panoramic a fost realizată cu aparataj furnizat de compania Legrand.  

Legrand este un specialist global în infrastructuri electrice și digitale. Aceasta oferă soluții complete, potrivite pentru: clădiri rezidențiale, spații comerciale, birouri, școli, centre de date, spitale, hoteluri și construcții industriale, ceea ce poziționează compania drept un etalon în domeniu, pentru utilizatorii din întreaga lume. Inovația și achizițiile sunt cei mai importanți factori cărora li se datorează creșterea Grupului Legrand. Compania de origine franceză deține un portofoliu de 170.000 de produse, ceea ce face posibilă realizarea oricărei instalații electrice sau informatice, indiferent de tipul proiectului, natură sau mărimea sa. Legrand își distribuie produsele în 180 țări din lumea întreagă, are reprezentanțe în peste 90 de țări și mai mult de 38.000 angajați. Aceasta realizează două treimi din cifra sa de afaceri, datorită unor produse care sunt pe locul I sau II, în materie de vânzări, pe tot Globul. 

În showroom-ul Maurer Panoramic au fost instalate aparate de aer condiționat LG Multi Split, cu montaj pe perete. Aceste sisteme de aer condiționat revoluționare sunt o soluție confortabilă, stilată și funcțională, care oferă răcirea și încălzirea foarte rapidă, fiind ideale pentru mai multe tipuri de încăperi, prin instalarea unei singure unități exterioare. Multi Split-ul de ultima generație tehnologică utilizează cel mai nou și mai ecologic refrigerant (R32), are performanțe de vârf în exploatare, cu coeficienți de top în funcționarea compresorului. Mai exact, acesta reușește să transforme curentul electric consumat în energie termică cu randamente de vârf, generând economii substanțiale. Unitățile interioare au wi-fi integrat, putând fi comandate de oriunde. Sistemul LG Multi Split poate fi integrat și în aplicații terțiare de tip smart-home și are o garanție integrală de 5 ani. 

Acest aparat de aer condiționat cu design compact este poiectat pentru eficiență și confort, beneficiază de setare facilă și de flexibilitate, are interval de operare larg, funcționează silențios, fiabil și performant. Pentru un proprietar preocupat de costuri și de confort, LG Multi Split reprezintă combinația tehnologică și estetică cea mai eficientă.

Cea mai mare parte a mobilierului expus în showroom-ul Maurer Panoramic este furnizat de Oséa Interiors.  

Piesele de mobilier alese pentru showroom-ul Maurer Panoramic creează un spațiu care îmbină utilul cu frumosul, oferind un ambient contemporan, în care esteticul, funcționalul și personalitatea clientului se află în armonie. Obiectele sunt create de branduri italiene cu tradiție, cu accent pe inovație, creativitate, tehonologie și design.  

Canapeaua, fotoliul și măsuțele de cafea din living, furnizate de Oséa Interiors, sunt marca Molteni&C, iar sistemul de rafturi expus în living este produs de B&B ITALIA. Mobilierul din dormitor – patul, noptierele, fotoliul, lămpile – este marca Oasis, la fel și mobilierul din baie: chiuveta, bateria, oglinda. 

Cele mai multe dintre corpurile de iluminat expuse în showroom-ul Maurer Panoramic sunt furnizate de Oséa Interiors și sunt produse de Moooi, brand cu renume mondial. Acestea oferă un aspect sofisticat, neașteptat, unic și original.  

În ceea ce privește instalațiile sanitare, în showroom-ul Maurer Panoramic sunt expuse produse furnizate de Grupul TECE. Expert în inovație, TECE este un producător internațional de sisteme sanitare și sisteme de țevi pentru instalații, sisteme de drenaj, sisteme de țevi și fitinguri, cu experiență de peste 30 de ani și 22 de filiale internaționale. Produsele TECE funcționează fiabil și invizibil, în spatele unui perete sau în interiorul unei instalații încastrate. 

TECEfloor este soluția ideală pentru construcții noi ori proiecte de modernizare. Atunci când vine vorba despre incălzirea prin pardoseală, TECE este un specialist cu tradiție indelungată: în 1980, compania a lansat primele țevi compozite de pe piață, cu strat de aluminiu împotriva difuziei oxigenului. Gama TECEfloor este, prin urmare, rezultatul a zeci de ani de experiență, fiind un sistem complet, format din: conducte de ȋncălzire, accesorii de instalare, distribuitoare și tehnologie de control. 

PARCHET TRIPLU STRATIFICAT DE LA WOODCORE

Parchetul din showroom-ul Maurer Panoramic este furnizat de Woodcore, o companie cu experiență de peste 20 de ani. Fiind un brand sinonim cu seriozitatea, calitatea și profesionalismul, acesta colaborează cu cei mai apreciați arhitecți din Transilvania și cu cele mai reputate companii de design interior. Woodcore pune la dispoziție sute de modele de parchet premium, destinate atât mediului comercial, cât și celui casnic, cu diverse niveluri de trafic. Pe lângă comercializarea diferitelor tipuri de parchet, Woodcore oferă servicii de montaj și consultanță, în alegerea produsului celui mai potrivit, pentru fiecare proiect.  

În showroom-ul Maurer Panoramic sunt expuse trei modele de parchet triplu stratificat. Toate cele 3 modele au grosimea de 14 mm, 188 mm lățime și 2266 mm lungime, iar stratul de uzură de 3,5 mm grosime permite 2-3 rașchetări. 

Puteți descoperi toate finisajele și dotările care se regăsesc în showroom-ul Maurer Panoramic, programând o vizită, de luni până joi, în intervalul orar 09:00 – 18:00, și vineri, în intervalul orar 09:00 – 15:30.

Proiectul Maurer Panoramic este dezvoltat de Maurer Imobiliare, unul dintre cei mai remarcabili dezvoltatori imobiliari din România, cu 15 ani de experiență ȋn domeniu. Maurer Panoramic are o locație excelentă, în zona centrală a orașului Cluj-Napoca. Clădirea va avea o arhitectură impresionantă și va deveni un punct de reper pentru comunitate, iar facilitățile moderne și finisajele premium vor defini un nou standard de viață și de locuire.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina