fbpx

Infractorul care a fugit de sub nasul polițiștilor în Aeroportul Cluj a fost depistat lângă un sediu de poliție

Bărbatul venit în 21 decembrie cu un zbor din Marea Britanie și care, într-un moment de neatenție al polițiștilor, a plecat cu un taxi din Aeroportul Cluj, a fost depostat, ieri, 3 ianuarie, lângă sediul IPJ Timiș.

Inspectoratul de Poliție din Timiș a confirmat pentru ziarulclujean.ro că bărbatul de 37 de ani, care are o pedeapsă de 1 ani și 6 luni închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier, a fost depistat de polițiști lângă sediul IPJ.

După incidentul din Aeroport, Poliția de Frontieră a transmis următoarele: ”În data de 21.12.2021, la ora 19:45, pe Aeroportul International din Cluj-Napoca, din direcția Luton, un cetățean român a fost înapoiat de autoritățile din Marea Britanie. Acesta a fost preluat de la aeronavă de către un polițist de frontieră în vederea efectuării formalităților de intrare în țară. Pe timpul verificărilor suplimentare în linia a doua de control, derulate în astfel de situații, bărbatul a profitat de un moment de neatenție al polițistului, s-a amestecat în mulțime și a ieșit din incinta aeroportului.

În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul, domiciliat pe raza județului Cluj, figurează în atenția autorităților române, pentru infracțiuni la regimul circulației. Imediat au fost formate echipe operative, fiind alertate structurile locale ale poliției și jandarmeriei, în vederea depistării persoanei în cauză. Cercetările continuă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale”, arată Poliția de Frontieră, într-un comunicat.

Comments

comentarii

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști după ce au dat o spargere într-o casă din cartierul clujean Andrei Mureșanu.... Citește mai mult
Liderul PNL Nicolae Ciucă a anunțat, miercuri seară, după ședința Coaliției, asumarea deciziei de comasare a alegerilor din acest an.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!