fbpx

Inedit. Locuitorii unui sat din Cluj au montat bariere anti-hoți de lemne

Exasperați de furturile de lemne, locuitorii unui sat din Cluj au montat bariere pe drumurile de acces cădre pădure și au săpat șanțuri pe lângă ele.

”Luptam cum putem impotriva furturilor de lemne. Sambata si duminica cu mai multi locuitori ai satului Saliste am sapat santuri si am pus bariere pe drumurile de acces inspre Purecar si Berc.

Cheile de bariere o sa le duc la Primaria com. Ciurila si un rand la magazinul satesc din Saliste. Cine doreste le poate ridica din locurile amintite mai sus. Rog salistenii sa semnaleze furturile de lemne autoritatilor, sa nu aiba frica, legea si dreptatea e cu noi.”, a postat un localnic pe grupul de Facebook al comunei.

Santurile pentru blocarea accesului au fost săpate cu buldoexcavator de către angajații Primăriei Ciurila.

Oamenii au început să lase comentarii diverse asupra demersului: ”Iau ăștia și bariera și o duc la fier vechi!” / ”Felicitări pentru măsurile luate!!!” / ”Este plin de anunțuri pe olx și pe fb. Este plin tictocul de poze cu lemne aranjate.  Mă mir că nu le este frică.”

Comments

comentarii

Creierul uman conţine bazele „sindromului inimii frânte”, conform unui nou studiu efectuat de oameni de ştiinţă italieni de la Spitalul Universitar din Foggia.... Citește mai mult
Sâmbătă, 18 mai, Parcul Tineretului din Cluj-Napoca va găzdui un eveniment pentru toate vârstele.... Citește mai mult

Lasă un răspuns