Îndrăgita judecătoare Roxana Dan, premiată la Gala Premiilor Excellentia de către studenții de la Drept UBB Cluj

Judecătoarea Roxana Dan de la Tribunalul Specializat Cluj a primit ”certificat de recunoaștere”, în calitate de doctorand, la Gala Premiilor Excellentia acordate de studenții de la UBB

”Vreau să le mulțumesc studenților mei, de acum și din trecut, din cei aproape 10 ani pe care i-am petrecut la catedră! Un lucru este cert, fără studenții mei nu aș fi omul care sunt, judecătorul si profesorul de astăzi. Sunt recunoscătoare pentru încrederea conferită, pentru entuziasmul lor si pentru sentimentul pe care fiecare generație de studenti mi-l oferă, acela ca pot contribui la ceea ce devin ei ca profesioniști si ca oameni! Dincolo de acest premiu vă mulțumesc pentru acest sentiment greu de egalat!”, a transmis Roxana Dan.

De la Facultatea de Drept, la categoria cadre didactice a fost premiat conferențiarul Ovidiu Podaru, iar la categoria studenți a fost premiată Dana Patricia Novăcescu.

Premiilor Excellentia, ajunse la a X-a ediție, au culminat cu gala din 12 mai  de la Auditoriul Maximul, ce a reunit comunitatea academică din Universitatea Babeş-Bolyai, care și-a celebrat laureații.

Comments

comentarii

Joi, 18 iulie, la Primăria Cluj-Napoca a avut loc dezbaterea publică pentru proiectul de regenerare urbană de pe fosta platformă Carbochim. Concluziile dezbaterii care a ținut 5 ore.... Citește mai mult
Ploaia de sâmbătă după-masă nu i-a speriat pe festivalierii de la Electric Castle.... Citește mai mult

Lasă un răspuns