fbpx
Palatul de Justiție Cluj

Începe termoscanarea și la Curtea de Apel Cluj. Temperatura maximă: 37,3 grade C

Președintele Curții de Apel Cluj, Denisa Băldean, a emis, astăzi, o nouă decizie ce stabilește că  ”accesul publicului în sediul Curtii de apel Cluj se va realiza numai după efectuarea triajului epidemiologic”. Se interzice accesul accesul persoanelor a căror temperatură corporală depăşeşte 37,3 grade Celsius.

În Decizia nr.65 din 27 mai a președintelui Curții de Apel Cluj se arată următoarele:

”Începand cu data emiterii prezentului ordin, se instituie, la nivelul Curţii de Apel Cluj, ca instanţă de sine stătătoare, precum şi la nivelul instanţelor judecătoreşti locale aflate in aria de cormpetenţă a Curţii de Apel Cluj, obligativitatea de a purta măşti de protecţie, pe toată durata stării de alertă, in condiţiile şi cu respectarea instrucţiunilor generale privind măsurile de igienă, prevăzute in anexa care face parte integrantă din Ordinul nr. 874/22.05.2020 al Ministerului Sănătăţii, emis in comun cu Ordinul nr. 81/22.05.2020 al Ministerului Afacerilor Interne, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 435/22.05.2020.

Incepand cu aceeaşi dată, pe durata stării de atertă, la nivelul Curţii de Apel Cluj, ca instanţă de sine stătătoare, precum şi la nivelul instanţelor judecătoreşti locale aflate in aria de competenţă a Curţii de Apel Cluj, accesul publicului in sediul Curtii de Apel Cluj se va realiza numai după efectuarea triajului epidemiologic şi dezinfectarea obligatorie a mâinilor, condiţiile şi cu respectarea Instrucţiunilor generale privincl măsurile de igienă, prevăzute 1n anexa care face parte integrantă din Ordinul nr. 874/22.05.2020 al Ministerului Sănătăţii, emis in comun cu Ordinul nr. 81/22.05.2020 aI Ministerului Afacerilor Inteme, publicat in Monitorul Oficial al României nr. 435/22.05.2020.

Triajul epidemiologic la intrarea in Palatul de justiţie va fi realizat de către persoanele din cadrul detaşamentului care asigură paza la intrările principale ale Palatului de Justiţie, din strada Dorobanţilor nr. 2-4 şi din Piaţa Ștefan cel Mare nr. 1, care vor asigura verificarea temperaturii corporale a tuturor celor care solicită accesul in sediul instanţei, prin mijloacele tehnice aflate la dispoziţie, fiind interzis accesul in cazul persoanelor a căror temperatură corporală depăşeşte 37,3 C.”

Toate celelalte dispoziţii cuprinse In Decizia nr. 60/2020 şi Decizia nr. 61/2020 se menţin.

Deși la început scris că ”începând cu data emiterii”, la final scrie că ”Decizia se completează cu ordinele de serviciu emise anterior, în măsura in care nu conţin dispoziţii contrare şi intră in vigoare in 24 de ore de la dataşi ora emiterii.”

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [57.97 KB]

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina