fbpx

Incendiu la acoperișul unui bloc din Florești VIDEO

Un incendiu a izbucnit, astăzi, la acoperișul unui imobil cu trei nivele pe strada Fagului din localitatea Florești.

Inițial, au intervenit trei autospeciale pentru stins incendii și o autoplaforma pentru intervenții și salvări de la înălțimi. Ulterior, a fost dislocată încă o autoplaforma pentru intervenții și salvări de la înălțimi.

Pompierii au evacuat patru familii.

Preventiv, a fost dislocat un echipaj SMURD la locul intervenției, însă până acum nu sunt anunțate persoane rănite.

Sumar intervenție imobil de locuințe, str Fagului, Florești (sursa ISU Cluj:

Trei autospeciale pentru stins incendii, două autoplaforme pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins un imobil cu trei nivele, în jurul orei 10.50, situat pe strada Fagului din localitatea Florești.

Au fost evacuați trei adulți și opt copii din apartamentele imobilului, fără să necesite consult din partea echipajului SMURD.
Peste 20 de pompieri au acționat timp de trei ore pentru stingerea flăcărilor și înlăturarea efectelor negative.

Acoperișul imobilului, de cca 180 mp, a fost distrus în totalitate de flăcări și au fost afectate de ardere, în diferite proporții, și apartamentele de la ultimul nivel. Propagarea flăcărilor a fost favorizată de structura din lemn a tavanului care era comună cu acoperișul.

Au fost deteriorate de scurgerea apei folosite pentru stingere și alte apartamente din imobil. Sunt desfășurate în continuare operațiuni pentru înlăturarea efectelor negative și cercetarea cauzei probabile care a dus la izbucnirea incendiului.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina