Încătușat pe burtă în zăpadă după ce a chemat poliția că se fură lemne în Maramureș VIDEO

Localnicii din Borşa, județul Maramureș, au blocat un camion care transporta lemne. Oamenii au sunat la 112 şi au reclamat un posibil furt, însă spiritele au degenerat după sosirea polițiștilor. Un bărbat dintre reclamanți a fost imobilizat şi dus în cătuşe la secţie. Și transportatorul a fost sancționat.

Localnicii au sunat la 112 și au anunțat că se transportă lemn ilegal din zona Novăț. Unul dintre reclamanți a blocat drumul cu o mașină de teren. Mai multe echipaje ale poliției au intervenit în zonă pentru a verifica sesizarea.

Între polițiști și oameni a izbucnit un scandal uriaș. La un moment dat, polițiștii l-au pus la pământ și l-au încătușat pe un bărbat. Acesta a fost dus la secție și a fost dispusă internarea acestuia la psihiatrie, relatează VasileDale.ro

”Ieri, în jurul orei 17.30, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că se efectuează un transport de material lemnos ilegal în continuarea străzii Florilor din Borșa, spre Novăț.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un autovehicul condus de un barbat de 44 de ani, care efectua un transportul de material lemnos, pentru care acesta a prezentat documente de proveniență.

În zonă a fost identificat și un autoturism care bloca trecerea autovehiculului încărcat cu material lemnos, însă persoanele aflate la fața locului au declarat polițiștilor că nu cunosc cine a lăsat autoturismul acolo.

Un bărbat de 34 de ani, a fost condus la sediul poliției din Borșa pentru audieri și datorită comportamentului deviant pe care l-a avut, a fost transportat la spital pentru consult de specialitate.

Polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională la Legea 171/2010 privind stabilirea contravențiilor silvice, întrucât una din fotografiile încărcate în aplicația SUMAL, pentru transportul de material lemnos, nu era foarte clară și o sancțiune contravențională la Legea 61/1991, art. 2, pct. 1 și 24, privind proferarea de expresii jignitoare și provocarea ori participarea efectivă la scandal.”, a transmis Poliția.

Transportatorul de lemn avea, la prima vedere, toate avizele în regulă. Însă polițiștii au descoperit că pozele urcate în sistemul de transport național al masei lemnoase erau diferite față de ce au găsit în teren. Astfel și acesta a fost sancționat contravențional.

@clujust

Maramureș. A chemat poliția că se fură lemne și a fost încătușat

♬ sunet original – Clujust

Comments

comentarii

Rafael Nadal a câştigat patru meciuri la rând, lucru de care nu a mai fost capabil în ultimii doi ani.... Citește mai mult
Hidrologii au emis avertizări de cod Galben de viituri şi inundaţii pentru mai multe județe din țară, inclusiv pentru Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns