clujust.ro

Hunedorean acuzat de distrugere, furt și abuz sexual asupra unui câine!

Bărbatul de 46 de ani a intrat, prin efracție, de mai multe ori în locuința în care era câinele din rasa labrador. Potrivit polițiștilor citați de Gazeta de Dimineață, bărbatul a abuzat sexual câinele. Ba mai mult, a furat și distrus bunuri ale proprietarilor, inclusiv camerele de supraveghere.

”Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, în urma unor percheziții domiciliare cu privire la cercetările din dosarele penale în care se efectuează cercetări asupra săvârșirii infracțiunilor de distrugere, comise în formă continuată, furt calificat, comise în forma continuată, rănirea sau schingiuirea animalelor, comise în forma continuată, la domiciliul unui bărbat în vârstă de 46 ani, din municipiul Hunedoara, față de acesta s-a luat măsura reținerii pe o perioada de 24 ore”, informează IPJ Hunedoara.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, ocazie cu care, față de acesta s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Comments

comentarii

Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult
Bugetul Floreștiului pentru anul 2023 a fost adoptat, fiind cel mai generos buget din istoria comunei. Proiectele dedicate infrastructurii educaționale și dezvoltării zonelor verzi ocupă o parte însemnată a capitolului de investiții, care beneficiază de peste 15 milioane de euro.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!