fbpx

Hopaa! Nelson Mondialu a primit citație, în calitate de pârât. A fost dat în judecată de fosta iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei

Nelson Simone Pop, alias ”Nelson Mondialu Fenomen” cu peste 600.000 de urmăritori pe YouTube, trebuie să se prezinte la Judecătoria Cluj-Napoca alături de fiul său, Livian. Ambii sunt chemați în judecată de fosta iubită a tânărului din emisiunea Puterea Dragostei.

Chiar simpaticul Nelson Mondialu a prezentat citația într-un live pe YouTube și a citit din cererea de chemare în judecată semnată de Bianca Maria Comănici, pe care Nelson o numește ”Bohocioaia”

”Pe fondul mai multor neînțelegeri, relația dintre subsemnata și Pop Nelson Livian a încetat. La scurt timp, din partea părților au început să apară o serie de atacuri verbale la adresa persoanei mele și au început să posteze în mediul online o serie de videoclipuri prin care s-a adus atingere demnității, onoarei și reputației mele. Astfel, prin intermediul videocliprilor postate de părți am fost prezentată că fiind o persoană de o probitate morală redusă. O femeie de moravuri ușoare și lipsa de integritate. De asemenea, prin intermediul postate de părți s-a adus în mod grav atingerea reputației mele, în sensul că în urma acestor videoclipuri, am pierdut o mulțime de urmăritori de pe conturile de socializate, iar opinia publică a devenit defavorabilă. În acest sens, ulterior postării videoclipurilor postate de către părți mi-a fost atinsă grav reputația, iar părerea publică la adresa mea a fost grav afectată. Astfel, prin intermediul unui videoclip îmi aduc mie și familiei mele o serie de injurii și jigniri grave și mă prezintă ca pe o persoană fără intregitate și o femeie de moravuri ușoare. De asemenea, prin intermediul videoclipului Maria și Nicolae, pârâtul Pop Nelson Simone prezintă vânzătorilor de la piață imagini cu mine”, se arată în acțiunea de chemare în judecată, citată de foaiatransilvana.ro

Nelson Mondialu susține că tot ce a afirmat în clipurile sale sunt fapte adevărate, iar la proces va duce toate filmele în care ”Bohocioaia” apare în ipostaze compromițătoare.

Livian Pop spune într-un clip recent pe canalul său de YouTube că vrea să angajeze avocat care să-l reprezinte. Termenul de judecată este în 24 mai.

Bianca și Livian

Vedeți mai jos ce spune Nelson despre cererea de chemare în judecată.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns