Acasă » Fără categorie » Gyorke Zoltan, out din Prefectura Cluj, cel puțin până la finalizarea procesului pe fond împotriva destituirii

Gyorke Zoltan, out din Prefectura Cluj, cel puțin până la finalizarea procesului pe fond împotriva destituirii

Curtea de Apel Cluj a admis recursul Guvernului și a casat sentința de suspendare a Hotărârii de Guvern și a Deciziei premierului privind destituirea subprefectului Gyorke Zoltan.

”Admite recursurile declarate de Guvernul României, Primul Ministru şi Secretariatul General al Guvernului, precum şi Ministerul Afacerilor Interne împotriva sentinţei civile nr. 563 din 12.03.2019 pronunţată în dosarul nr. 580/117/2019 al Tribunalului Cluj pe care o casează în tot în sensul că admite cererea de intervenţie accesorie a MAI şi în consecinţă respinge cererea de suspendare formulată de reclamantul Gyorke Zoltan.

Menţine soluţia dată în privinţa excepţiilor procesuale. Decizia este definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 16.05.2019”, se arată în minuta deciziei Curții de Apel Cluj.

În motivarea sentinței casate acum scria inclusiv că Gyorke Zoltan trebuie să continue activitatea pentru că are credite bancare.

Motivarea suspendării Deciziei premierului Dăncilă de destituire a subprefectului de Cluj

Comments

comentarii

Lasă un răspuns