sursa foto: Mediafax - Andreea Alexandru

Gheorghe Mușat le impune avocaților din firmă care nu se vaccinează să facă test PCR o dată la 3 zile

Măsură extremă luată în societatea de avocatură Mușat și Asociații de managerul Gheorghe Mușat: Avocații care nu se vaccinează nu mai intră în firmă fără test PCR negativ, test făcut o dată la 3 zile din buzunarul lor.

E-mailul trimis de cunoscutul avocat Gheorghe Mușat către toți avocații din firmă, asociați și colaboratori, și către personalul non-legal a ajuns, pe surse, la Clujust. Îl redăm în continuare:

”Dragi colegi,

Sunt înștiințat că cca. 20 de avocați din firmă nu s-au programat pentru vaccinare COVID-19 și nici nu au în vedere o programare în viitorul apropiat (deși noi, avocații, avem prioritate la vaccinare).

Înțelegem să vă respectăm opțiunea, însă doresc să vă informez că începând cu 15 aprilie a.c. toți avocații care nu s-au vaccinat vor fi obligați ca la venirea în firmă să prezinte un test negativ PCR la fiecare trei zile. Inutil să adaug că aceste teste vor fi făcute pe cheltuiala fiecărui avocat în cauză.

Atrag atenția că această măsură va fi aplicabilă și personalului non-legal, începând cu 15 mai sau 1 iunie (în funcție de programările disponibile pentru vaccinare în etapa 3).

Cu urări de sănătate”, a transmis Gheorghe Mușan – managing partner in e-mail.

Vezi jos Dovada ca exista mailul

Comments

comentarii

Judecătorii au decis în cazul autorului tragediei din stațiunea 2 Mai. Cererea de schimbare a încadrării juridice din ucidere din culpă în omor calificat a fost respinsă.... Citește mai mult
O explozie urmată de un incendiu a avut loc, vineri, în comuna Fizeșu Gherlii, județul Cluj. Un bărbat a suferit arsuri.... Citește mai mult

Lasă un răspuns