fbpx

Gerovital H3 Derma+Prof. Dr. Ana Aslan, cel mai bun produs nou de îngrijire al anului

Gama Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan a câștigat premiul pentru cel mai bun produs nou de îngrijire personală lansat în anul 2015.

trofeuPerformanța companiei Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, a fost anunțată în cadrul Premiilor Piața, competiție anuală a industriei bunurilor de larg consum, și a fost recunoscută pe baza voturilor încrucișate: retailerii (marile rețele internaționale și comercianții independenți) au votat pentru candidaturile depuse de producători și distribuitori, iar aceștia au votat candidaturile retailerilor. Categoria de îngrijire personală a numărat cele mai multe înscrieri dintre toate secțiunile competiției, și anume 30 de candidaturi.

Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan este prima linie de dermatocosmetice din portofoliul Farmec și cuprinde 22 de produse, create în colaborare cu specialiști din domeniul sănătății pentru a răspunde diferitelor nevoi și sensibilități ale pielii și părului. Produsele gamei conțin ingrediente active performante, având formule hipoalergenice, testate sub control dermatologic, fără parabeni sau alte substanțe sensibilizante.

”Acest premiu ne onorează și ne bucură deoarece recompensează inovația Gerovital, un brand 100% românesc și un produs lider de piață. Reușita este cu atât mai importantă pentru noi cu cât Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan este prima gamă de produse dermatocosmetice din portofoliul nostru, reprezentând practic intrarea companiei pe o piață extrem de competitivă și exigentă. Faptul că un brand românesc a cucerit trofeul de cel mai bun produs nou ne dă energie să muncim în continuare cu pasiune și dăruire și să ne păstrăm poziția de lider”, a spus Ioana Borza, Marketing Manager, Farmec.

Câștigătorii ediției din acest an ai Premiilor Piața au fost aleși ca urmare a votului primit din partea celor aproape 700 de electori, reprezentanți ai companiilor de retail, producție, inclusiv comercianți independenți. Pentru cele 50 de trofee oferite au fost depuse 444 de candidaturi din partea a peste 100 de companii.

Grup Gerovital H3 Derma+

Comments

comentarii

1,3 milioane de lei de la bugetul local vor fi pentru organizarea ediției din 2024 a Zilelor Clujului. Ediția din acest an va avea loc în perioada 30 mai-2 iunie.... Citește mai mult
Studiile pentru realizarea trenului metropolitan din Cluj vor fi finalizate și prezentate public primăvara aceasta, a arătat primarul Emil Boc. Primăria a suplimentat cu 1 milion de lei bugetul pentru realizarea studiului de fezabilitate.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!