fbpx
Acasă » ȘTIRI » Furt de 10.000 de lei dintr-o sală de jocuri din zona autogării Cluj-Napoca

Furt de 10.000 de lei dintr-o sală de jocuri din zona autogării Cluj-Napoca

Polițiștii clujeni au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unui furt dintr-o sală de jocuri din zona autogării Cluj-Napoca. În  această dimineață au fost efectuate percheziții domiciliare.

La data de 21 februarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca și al luptătorilor de acțiuni speciale, au efectuat două percheziții domiciliare pentru documentarea activității infracționale a unui bărbat, de 37 de ani, care locuiește în Cluj-Napoca.

Perchezițiile au fost efectuate pe raza localității Cluj-Napoca și a comunei Baciu. În urma acestora, au fost ridicate înscrisuri și alte bunuri, pentru probarea activității infracționale.

”Conform investigațiilor efectuate, la data de 4 februarie a.c., în jurul orei 03:30, bărbatul, având fața acoperită cu o cagulă, ar fi intrat într-o sală de jocuri de pe strada Giordano Bruno, iar din interior ar fi sustras peste 10.000 de lei.

Având în vedere probatoriul administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, urmând a fi prezentat magsitraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Din primele informații, polițiștii spun că suspectul nu a amenințat-o pe casieră cu vreun obiect, de aceea încadrarea juridică este, momentan, de furt, nu tâlhărie.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii de investigații criminale, pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea unității de parchet competente.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina