fbpx
Mariana Rațiu și Claudiu Salanță

Funcționari CJ Cluj, audiați în ședință secretă în procesul lui Uioreanu

Instanța Tribunalului Cluj a dispus audierea în ședință secretă a trei funcționari cu funcții de conducere din Consiliul Județean Cluj.

Instanța a dispus din oficiu audierea ca martori a trei funcționari șefi din Consiliul Județean (CJ) Cluj invocând presiuni mass-media care i-ar face pe aceștia să nu spună în sala de judecată exact cum s-au întâmplat evenimentele despre care sunt întrebați.

Cei trei funcționari audiați astăzi sunt Mariana Rațiu – director de dezvoltare locală și investiții, Claudiu Salanță – arhitect șef și Alexandru Crețu – șef serviciu lucrări și achiziții publice.

Amintim că la termenul de judecată anterior a fost audiată în ședință publică Simona Gaci – secretarul județului și în ședință secretă, dar la cererea lui, Răzvan Pop, fostul șef de cabinet al lui Horea Uioreanu.

In dosar sunt judecați fostul președinte CJ  Cluj, Horea Uioreanu, consilierul Ioan Petran, oamenii de afaceri Ioan Bene și Vasile Pogăcean și directorul de dezvoltare UTI, Gabriel Davidescu.

UPDATE: Mariana Rațiu a ieșit din sala de judecată după circa cinci ore de audiere. Instanța a amânat audierea arhitectului Salanță pentru data de 9 aprilie.

Comments

comentarii

Universitatea Cluj va juca, sâmbătă, 13 aprilie, contra echipei Petrolul Ploiești în etapa cu numărul 4 din play-out-ul Superligii.... Citește mai mult
Ceaiul negru, unul dintre cele mai apreciate și consumate băuturi din întreaga lume, nu oferă doar o pauză plăcută, ci și o serie de beneficii pentru sănătatea noastră.... Citește mai mult

Lasă un răspuns