Acasă » PROMO » EMBA University of Hull Cluj, la a doua generație de absolvenți

EMBA University of Hull Cluj, la a doua generație de absolvenți

A doua generație EMBA University of Hull va absolvi astăzi cursurile școlii de business 100% britanice din Cluj-Napoca, în cadrul unei ceremonii organizate în Hull, Marea Britanie. Evenimentul va putea fi urmărit live pe pagina de Facebook a programului, începând cu ora 18.30. În noiembrie a.c. va avea loc o ceremonie similară în România.

“După doi ani de muncă, studenții noștri termină cursurile programului 100% britanic din Cluj-Napoca. Este o mare plăcere sa îi însoțesc la ceremonia lor de absolvire din Hull, Marea Britanie. În contextul acesta festiv, merită să îi aplaudăm pentru efortul depus pentru a ajunge în acest punct. Am fost foarte bucuros să văd cât de mult au crescut și aștept să văd cum își vor continua parcursul profesional. În numele echipei din Cluj-Napoca și a celei de la The University of Hull, le transmitem că suntem foarte mândri de studenții din a doua generație a EMBA și vom face tot posibilul să-i susținem și de acum înainte. Felicitări tuturor!” – declară Dr. Andrew Taylor, Directorul Programului EMBA.

Programul EMBA este acreditat internațional de The Association of MBAs şi de The Association to Advance Collegiate Schools of Business si este organizat pe 12 module, timp de doi ani de zile. Unul dintre module a fost desfăşurat în Marea Britanie, la The University of Hull, Marea Britanie.

În Cluj-Napoca, şcoala de business 100% britanică a fost lansată în 2015,  printr-un parteneriat între The University of Hull, Universitatea Babeş-Bolyai, Banca Transilvania şi Electrogrup.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina