fbpx

Dosar penal pentru fapta primarului care și-a servit colegii cu suc și prăjituri de ziua sa

Primarul PSD al comunei Păulești și-a celebrat ziua de naștere în incinta primăriei servindu-și colegii cu suc și prăjituri, împrejurare care a fost denunțată poliției și care a dus la deschiderea unui dosar penal pentru infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor.

IPJ Vrancea confirmă că ,, La data de 18 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Tulnici au fost sesizaţi de o femeie de  28 ani, din comuna Păuleşti, cu privire la faptul că în cursul aceleiaşi zile, un bărbat de 33  de ani, ar fi organizat un eveniment în sediul unei instituţii publice, la care ar fi participat mai multe persoane, fără a fi respectate măsurile de protecţie pentru prevenirea răspândirii  virusului Sars-CoV 2.  În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale ce se impun.”

Conform adevărul, scandalul de joi după-amiaza, din cadrul Primăriei Păuleşti și în care a fost implicată soţia preşedintelui PSD Vrancea, deputatul Nicuşor Halici, care este acuzată de lovire de către o salariată a Primăriei din Păuleşti, a plecat de la o petrecere organizată în instituţia publică.

Dănuţ Soare, primarul comunei Păulești, din județul Vrancea și-a sărbătorit ziua de naștere în incinta primăriei, iar mica aniversare a fost filmată de către funcţionara de la Starea Civilă, motiv care a atras indignarea secretarei comunei, Adriana Halici, care a avut o ieşire violentă la adresa colegei sale, care a chemat de urgenţă poliţia, relatează sursa citată.

 

Primarul comunei a declarat sursei citate că nu se afla în instituţie când s-a întâmplat evenimentul. „Eram în afara orelor de program când am fost sunat de poliţie să vin la primărie. A fost ziua mea de naştere şi am servit colegii cu o prăjitură şi un pahar de suc, nimic mai mult. Pentru asta ne-a reclamat doamna. Poliţia a ridicat imaginle stocate de pe camerele de supraveghere video şi o să aflăm adevărul. În opinia mea, nu a fost nicio agresiune.”

Conflictul dintre angajata primăriei și secretarea comunei a fost menționat într-un comunicat al IPJ Vrancea. ”Poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Tulnici au fost sesizaţi de către o femeie, de 28 de ani, din comuna Păuleşti, cu privire la faptul că a fost agresată fizic şi verbal de către o altă femeie, în vârstă de 39 de ani. Echipajul de poliţie sosit la faţa locului a constatat faptul că între cele două persoane ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia apelanta ar fi fost agresată fizic şi verbal de către o femeie în vârstă de 39 de ani. Cercetările continuă pentru stabilirea situaţiei de fapt, în cadrul unui dosar penal întocmit, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.”, citat de aceeași sursă.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns