fbpx

Doi tineri din Cluj-Napoca sunt acuzați că au furat unelte electrice de 30.000 lei din mașini parcate

Doi tineri din Cluj-Napoca au fost reținuți și sunt acuzați că au furat unelte electrice de 30.000 lei din mașini parcate pe patru străzi din municipiu.

Poliţiştii de la Secția 2 Poliție au identificat şi dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de doi tineri, în vârstă de 25 şi 26 de ani, ambii din municipiul Cluj-Napoca.

”Cei doi sunt cercetaţi sub aspectul comiterii a 4 infracţiuni de furt calificat, constând în aceea că, în perioada septembrie – octombrie a.c., ar fi sustras din 4 autoturisme parcate pe raza municipiului Cluj-Napoca mai multe unelte electrice folosite în construcţii. Prejudiciul estimat de părţile vătămate se ridică la suma de 30.000 de lei.”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj

Suspecții au acționat pe străzile Câmpina, Tulgheșului, Ion Meșter și Șesului

La expirarea perioadei de reţinere, cei doi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi pentru recuperarea prejudiciului.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina