fbpx

Doar control judiciar pentru un sofer care, cu permisul suspendat si beat, a ucis un tanar

Procurorii Parchetului Judecatoriei Huedin au dispus doar control judiciar pentru un sofer care, cu permisul suspendat si beat, a ucis un tanar.

“Față de bărbatul de 52 de ani din comuna Poieni, judeţul Cluj, reţinut de poliţişti ca urmare a producerii accidentului rutier mortal din data de 21 septembrie a.c., a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Măsura a fost dispusă de către magistraţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin.

Reamintim că la data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 18.35 pe un drum local din comuna Poieni, judeţul Cluj a avut loc un accident de circulaţie grav, soldat cu decesul unei persoane, respectiv un bărbat de 27 de ani din comuna Poieni, accident produs de către bărbatul de 52 de ani care conducea un ansamblu de vehicule format din tractor şi remorcă, încărcat cu lemne.

Bărbatul conducea deşi avea dreptul de a conduce suspendat şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.”, au transmis reprezentantii IPJ Cluj

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina