fbpx

Diplomat cu 460.000 de lei găsit sub pământ la o percheziție în dosarul ”Cuprul”

Anchetatorii au găsit la o percheziție în localitatea Vințu de Jos din Alba un diplomat plin de bani ascuns sub pământ de inculpații din dosarul ”Cuprul” instrumentat de Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca.

”În cursul zilei de astăzi, 8 septembrie a.c., în urma activității desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt calificat, 4 bărbați bănuiți de sustragerea unei cantități de cupru, în valoare de aproximativ 200.000 de euro, au fost prezentați magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca, în vederea dipsunerii de măsuri preventive.

Astfel, în cauză au fost emise un mandat de arestare prevenitvă, un mandat de arestare la domiciliu și 2 măsuri de control judiciar.

De asemenea, astăzi 8 septembrie a.c., în cadrul activităților investigativ-operative, în comuna Vințu de Jos, județul Alba, polițiștii au descoperit și ridicat 460.000 de lei, bani care se aflau într-un diplomat ascuns sub pământ, proveniți din comercializarea cuprului.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.”, a transmis IPJ Cluj.

Cuprul a fost sustras din semiremorca unui camion care mergea din direcția Ploiești spre Germania și se afla parcată pe raza județului Cluj.

Comments

comentarii

Un accident soldat cu două victime a avut loc pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca.... Citește mai mult
Primarul Bogdan Pivariu a efectuat o vizită pe șantierul din zona străzii Cetății din Florești și a găsit nereguli.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!