fbpx

DIICOT Cluj i-a ridicat unui ”loverboy” mașinile cumpărate din exploatarea unei fete timp de 4 ani

Procurorii DIICOT Cluj au intrat peste un ”loveboy” și un complice de-al acestuia. Cei doi au făcut bani frumoși din exploatarea sexuală a unei tinere pe care o duceau în diverse locații din Germania ca să practice prostituția. Activitatea a durat circa patru ani.

”La data de 03.04.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu polițiști din cadrul B.C.C.O. Cluj efectuează 7 percheziții domiciliare, pe raza județelor Mureș, Bistrița Năsăud și Cluj, într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, în formă continuată și proxenetism.

Din cercetările efectuate a rezultat că, în cursul anului 2020, un suspect a recrutat o persoană vătămată simulând o relație de iubire, iar până în cursul lunii martie 2024, la diferite intervale de timp și în baza aceleiași rezoluții infracționale, profitând de starea de vădită vulnerabilitate în care se afla victima, a transportat-o și adăpostit-o în diferite locații de pe teritoriul Germaniei obligând-o la practicarea prostituției. Sumele de bani obținute din activitatea infracțională au fost însușite de suspect.

De asemenea, în perioada 2022 – 2024, un alt suspect a obținut sume de bani rezultate din exploatarea sexuală a aceleași persoane vătămate ca urmare a sprijinului acordat în asigurarea transportului și a transferului sumelor de bani obținute de către victimă.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj.”, a transmis DIICOT, care a prezentat doi bolizi ridicați în acest dosar.

 

Comments

comentarii

Creierul uman conţine bazele „sindromului inimii frânte”, conform unui nou studiu efectuat de oameni de ştiinţă italieni de la Spitalul Universitar din Foggia.... Citește mai mult
Sâmbătă, 18 mai, Parcul Tineretului din Cluj-Napoca va găzdui un eveniment pentru toate vârstele.... Citește mai mult

Lasă un răspuns