fbpx

Conducerea Facultății de Drept UBB Cluj avertizează cu privire la firmele care organizează ”așa-zise cursuri” pentru proba de raționament logic

Conducerea Facultății de Drept UBB Cluj a emis un comunicat, cu ocazia admiterii din acest an, în care a atacat societățile care organizează, contra cost, cursuri pentru proba de raționament logic, precizând că ”nu încurajează, nu susține și nu se implică în niciun fel în derularea unor astfel de activități”

“Având în vedere că în ultima perioadă diverse societăți au anunțat organizarea, sub diferite forme, a unor așa-zise cursuri de pregătire pentru proba de raționament logic din cadrul concursului de admitere la Facultatea de Drept, facem următoarele precizări:

Facultatea de Drept a Universitășii Babeș-Bolyai nu încurajează, nu susține și nu se implică în niciun fel în derularea unor astfel de activități, orientate spre obținerea unui profit pentru societățile organizatoare.

Persoanele implicate ca formatori în derulare acestor cursuri nu au nicio legătură cu Facultatea de Drept sau cu colectivul de specialiști desemnați pentru elaborarea subiectelor de examen în cadrul concursului de admitere”, se arată în comunicatul semnat de decanul Florin Streteanu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cursuri de acest gen sunt organizate în Cluj de societatea Intensa.  ”Vrei sa intri la facultatea de drept? Înveți cum să obții un punctaj mare la examenul de admitere și intri la buget. Curs de Raționament Logic în 10-11 și 17-18 iulie 2017, după BAC.”, scrie pe site-ul firmei.

Prețurile acest curs sunt  între 790 și 1080 lei. Cursul ține patru zile, între orele 9 -17.

Cursul de Raţionament Logic este special conceput de către cel mai experimentat și iubit profesor de logică din România, prof. Dr. Călin Cristian Pop, pentru a ajuta viitorii candidați să obțină  punctaje mari ca să intre la buget.”, se arată pe site.

Potrivit propriului CV, Pop a fost lector la UBB până în iunie 2012, iar acum este cercetător într-un proiect al New Europe College, institutul fondat de Andrei Pleșu.

I-am solicitat o poziție față de comunicat directorului Intensa, Ioana Neamțu. Aceasta ne-a transmis: ”Am decis ca momentan sa nu avem nicio reactie, daca va fi cazul revenim. Multumesc pentru informatie.”

Proba de raționament logic, care contează în proporție de 50% la admiterea la Facultatea de Drept UBB Cluj, are loc astăzi.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina