fbpx

Decanul Baroului i-a spamat pe avocații din Cluj cu Fluturi și Insomnii

Avocații din Cluj au primit, astăzi, un e-mail de promovare a conferinței Irinei Binder ”Fluturi și Insomnii” venit de pe adresa oficială a Baroului. Din e-mail se deduce că prezentarea evenimentului a fost transmisă avocaților de decanul Mircea Pop, în urma unei discuții telefonice cu organizatorul Ion Novăcescu.

În loc de ordinea de zi a Consiliului Baroului Cluj, de hotărâri și de anunțuri despre conferințe profesionale, avocații clujeni au primit de pe adresa oficială info@baroul-cluj.ro, în premieră, un e-mail cu subiectul ”Eveniment cultural-caritabil in premiera nationala la Cluj, cu celebra si misterioasa Irina Binder”

Așadar, decanul Baroului Cluj, Mircea Pop, în ultimul an de mandat, s-a transformat în PR pentru conferința ”celebrei și misterioasei” Irina Binder, organizată de la fel de celebrul organizator de evenimente Ion Novăcescu, care în 2015 și 2016 a primit 120.000, respectiv 100.000 de lei de la Primărie.

E-mailul la care Mircea Pop i-a dat forward la toți avocații de pe adresa Baroului începe astfel: ”Buna ziua, domnule decan Mircea Pop! Iata prezentarea evenimentului despre care v-am spus la telefon:

Celebra si misterioasa scriitoare Irina Binder va conferentia in premiera nationala la Cluj Napoca, cand va sustine, tot in premiera nationala, si un dialogul cu publicul.”

Ca să dea bine, evenimentul are și o componentă caritabilă – ”strangerea de fonduri pentru o mama eroina – profesoara la Colegiul Baritiu, singur intretinator a trei copii, dintre care doua gemene care sufera de autism” – însă nu se precizează cât va primi femeia din numeroasele sponsorizări și din prețul piperat al biletelor. 

”Cu aceasta ocazie va avea loc si lansarea, in premiera nationala, a noii cartii: „Insomnii”, a scriitoarei Irina Binder. In deschidere, un show extraordinar realizat de Trupa lu’ Bunu si Dan Pantis. ”, se mai arată în e-mail, după care sunt înșirate locațiile de unde se pot cumpărat bilete, numărul de telefon pentru rezervări, pagina de facebook a producătorului.

Încheierea este apoteotică: ”Irina Binder este cel mai bine vandut scriitor roman din 1990 pana astazi, romanul sau „Fluturi”, generand un adevarat fenomen de masa. Nimeni nu a reusit, pana acum, nici marile TV – Pro TV si Antena 1 -, (nici macar editura la care a lansat cartea) sa o convinga sa aiba o iesire publica, pana acum, cand a acceptat invitatia mea si proiectul Fabrica de Lideri.  Irina Binder (pe pagina de facebook – „Fluturi” – unde are 470.000 de fani) : „La Cluj veti afla lucruri pe care nu multi le stiu…”

Pretul biletelor:  40 lei – in partea doua a salii, 50 lei – randurile 5-13, 80 lei randurile 2-5.

Producătorul precizează în e-mailul retransmis de Pop: ”Oferim un diskount de 20% pentru achizitinoarea a cel putin 2 bilete.”

P.S: Precizăm pentru tinerii stagiari care erau speriați că vor fi sancționați disciplinar și amendați dacă nu merge la Adunarea extraordinară din 4 mai că prezența la conferința cu ”Fluturi și InsomniI” nu e obligatorie.

P:S 2: Suntem curioși ce alte evenimente, conferințe, parteneri, produse, party-uri, comunicate anti-clujust.ro și alte manifestări va mai promova decanul cu ajutorul bazei de date a Baroului în anul electoral.

Comments

comentarii

Pompierii clujeni au intervenit, sâmbătă după amiază, la stingerea unui incendiu ce a cuprins podul unei case din comuna Căianu. Din fericire, nu au existat victime.... Citește mai mult
Ultima modernizare a Pieței Mărăști datează de pe vremea lui Ceaușescu, dar acest lucru este pe cale să se schimbe. Zona, rămasă „în secolul trecut” din punct de vedere a amenajărilor urbane, va fi modernizată și revitalizată.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!