fbpx

De la Tribunal la Maratonul Internațional FOTO

De la Tribunal la Maratonul Internațional. Mai mulți avocați și-au dat jos robele și au îmbrăcat echipamentul sportiv de alergare. Și un inculpat celebru a alergat la una din probele maratonului. De asemenea, Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” continuă tradiția și a avut o echipă de ștafetă.

Luiza Budușan
Luiza Budușan, consilier în Baroul Cluj

Majoritatea avocaților care au alergat la Maratonul Internațional Arobs au fost de la societatea de avocatură Budușan și Asociații, cea care se și ocupă de actele Runners Club. Asfel, pentru a șasea oară, echipa de avocati Budusan si Asociatii participă la competitiile de alergare, continuand traditia inceputa in 2011 la BT Cross (cu avocatii Flavia Barbur, Luiza Budusan și Ioana Trana).

Astăzi, la Maratonul International Cluj, societatea a avut nu mai puțin de 16 avocați, care au format patru echipe ce au alergat la maraton ștafetă, fiecare persoană câte 10,55 km.

Echipele au avut denumiri și au fost formate din:

  1. Legal Runners: Flavia Barbur, Mihaela Cristea, Stefana Pop, Luiza Budusan
  2. Legal Deers: Iulia Szambati, Christa Jenei, Delia Mihalca, Ioana Trana
  3. Avocateam: Tatar Mihai, Muresan Radu, Vlad Stan si Marian Bota
  4. Fast and Legal: Talpes David, Maria Bota, Milos Adrian si Dan Mos
Echipele de la Budușan si Asociatii
Echipele de la Budușan si Asociatii

La Crosul BT de 5 kilometri, parte a evenimentului Maratonul Internațional Cluj, l-am zărit pe avocatul specialist în fiscal, Ciprian Păun, conferențiar universitar la FSEGA.

cipri paun la cros

Tot la cros a fost și tânărul avocat Mihai Pop de la societatea Szatmari-Filip, Pop, Soporan.

mihai pop la cros

Pe distanța de 10,55 km a alergat și un inculpat celebru, patronul firmei de transport Fany, Ștefan Cadar, ușor de recunoscut având în vedere că a purtat tricou și șapcă cu logo-ul firmei. Acesta nu este la prima participare la asfel de evenimente. ”Am mai alergat la maratoane și crosuri. O fac pentru a promova sportul, mișcarea și pentru a-i dat un exemplu fiului meu.”, ne-a spus după ce a trecut linia de finish Ștefan Cadar.

cadar fany maraton9

Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantermi” Cluj a fost reprezentată, ca și anul trecut, de o chipă formată din trei studente și lectorul Camelia Reghini.Eechipa numită sugestiv ”Just Run”! a Facultății de Drept Cluj a Universității Creștine Dimitrie Cantemir a fost formată din Alexandra Pernes, Diana Pestean, Adela Roxana și Camelia Reghini.

echipa facultatea de drept dimitrie cantemir maraton (2)

Comments

comentarii

Unirea Dej primește vizita echipei Dinamo Bucuresti, în primul meci din Play-off-ul Ligii 2 disputat pe teren propriu.... Citește mai mult
Fosta boală a sărăciei a devenit în secolul XXI o boală a oamenilor care muncesc mult și nu au grijă de ei.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!