fbpx

De la nepurtarea măștii pe stradă, la arest preventiv. S-a întâmplat în Turda VIDEO

Un turdean care nu purta masca pe stradă a ajuns în arest preventiv, după un schimb de replici cu jandarmii, care l-au și încătușat pe loc. Martorii spun că jandarmii i-ar fi spus: ”bă căcatule, de ce nu ai mască?”

În 1 martie, turdeanul Paul Cristian Mureșan a fost încătușat de trei jandarmi și dus la dubă. Un martor a filmat încătușarea. Pe filmare se vede că bărbatul are masca la bărbie.

Pe filmare se aude o femeie care spune: ”Nu dați în el că și-a pus masca! Care-i problema?”

Bărbatul încătușat le zice jndarmilor: ”Stai mă un pic! Măi omule, stai un pic! Stai cuminte omule că-mi rupi mâna! Băga-ți-aș…”

Un bătrân strigă după jandarmii duși la dubă: ”Ați văzut că l-o făcut căcat și l-o înjurat? Jandarmii. Bă de ce l-ați înjurat înainte să vă înjure el? Bă de ce l-ați înjurat? Că așa faceți voi”

Abia în 4 martie, Mureșan a fost propus la arestare preventiv sub acuzația de ultraj. ”Inculpatul a amenințat persoana vătămată deoarece aceasta îl legitimase în vederea sancționării contravenționale, întrucât inculpatul nu purta mască de protecție în timp ce se afla în loc public”, se arată în actul parchetului.

Judecătoria Turda a admis propunerea: ”In temeiul art. 226 alin. 1 si alin. 2, raportat la art. 223 alin. 2, art. 202 alin. 1, alin. 3 din Codul de procedura penala, admite propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Turda si, in consecinta:

Dispune arestarea preventiva a inculpatului M. P.C. cunoscut sub porecla de P., cunoscut cu antecedente penale, necasatorit, fara loc de munca, fara ocupatie, studii 8 clase, cercetat pentru savarsirea infractiunii de ultraj prev. de art. 257 alin. (1) si (4) C.pen., rap. la art. 206 alin. (1) C.pen, pe o durata de 30 zile, incepand de astazi 04 martie 2021 pana in data de 02 aprilie 2021 inclusiv.”

Dezamăgit și șocat, inculpatul nici nu a mai contestat măsura preventivă.

Comments

comentarii

HOROSCOP 4 august 2021. Află ce zodie va primi o sumă mare de bani și ce nativ este arogant cu persoanele din jur.... Citește mai mult
Viceprimarul Dan Tarcea a vorbit, marți, despre proiectul care prevede realizarea metroului de la Cluj, precizând că acesta este unul care „are maturitate”, fiind cuprins în PNRR.... Citește mai mult
Divizia 4 Infanterie „Gemina” sărbătorește 105 ani de istorie și tradiție militară.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!