fbpx

Danileț, ironic după respingerea Danei Gîrbovan: Cum sună titulatura “magistrat fost viitor ministru”?

Judecătorul Cristi Danileț a avut două postări ironice după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că respinge propunerea de numire a judecătoarei Dana Gîrbovan în funcția de ministru al Justiției.

”Oare cum sună titulatura “magistrat fost viitor ministru”? La fel ca “politician sub acoperire în justiție”, nu?!”, a scris inițial Danileț pe Facebook.

Acesta a revenit apoi mai pe larg: ”Un magistrat care demisionează este eliberat din funcție de Președintele României prin Decret care trebuie publicat în Monitorul Oficial. Pana la emiterea Decretului demisia se poate retrage.

Cu alte cuvinte răsalaltaieri erai magistrat și spuneai ca vrei separare de politic, alaltaieri se dovedește ca negociai chiar tu un post politic, ieri demisionezi din magistratura, dar Președintele țării încă nu apuca sa emită decretul de eliberare din funcție sau acesta încă nu e publicat în M.Of, azi nu ești numit în acea funcție politica așa că revii asupra demisiei, mâine redevii magistrat independent la fel ca înainte și președinte la asociația cu 10 membri pentru care televiziunile condamnaților politic ți se adresează cu ‘șefa judecatorilor’. Cred ca este un curent dâmbovițean numit ‘independenta justiției de tip nou’.

PS. Te pomenești ca seara asta Președintele emite decretul, ca mi se da argumentul peste cap.

PPS: sa ne intelegem: dacă un magistrat poarta un pix cu însemnele unui partid risca sa fie dat afara imediat. Ma rog, asta pana ieri.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina